Gazete Vatan Logo

Kızımız din öğrensin uyuşturucudan kurtulsun diye verdiler tecavüz etti

Bursa Osmangazi Bağlarbaşı Mahallesinde 19 Ocak tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Almanya’da yaşayan aile, uyuşturucu kullanan kızları M.T.K. ile tatil için geldikleri İzmir’de arkadaşlarının tavsiyesine uyarak, Bursa’da yaşayan ve dini konularda eğitim verdiği öne sürülen Abdulaziz A.’ya ulaşarak yardım istedi.

Kızımız din öğrensin uyuşturucudan  kurtulsun diye verdiler tecavüz etti

Bursa Osmangazi Bağlarbaşı Mahallesinde 19 Ocak tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Almanya’da yaşayan aile, uyuşturucu kullanan kızları M.T.K. ile tatil için geldikleri İzmir’de arkadaşlarının tavsiyesine uyarak, Bursa’da yaşayan ve dini konularda eğitim verdiği öne sürülen Abdulaziz A.’ya ulaşarak yardım istedi. Aile, yüz yüze konuşmak isteyen Abdulaziz A.’yı İzmir’e davet etti. Aile, buluştukları otelde, “Kızımız Almanya’da uyuştucu kullandı, ceza aldı. Kendisini bu ortamdan alacağı iyi bir din eğitimi ile kurtarmak istiyoruz. Bize yardımcı olur musunuz?” dedi. Abdulaziz A. da aileye, kızlarını Bursa’ya götürüp, dini konularda eğitmek için kendisine teslim etmelerini söyledi. Aile teklifi kabul etti.

Abdulaziz A., 17 yaşındaki kızı Bursa’ya götürdü. Otelde tek başına kalamayacağını söyleyen Abdulaziz A., M.T.K.’yı ablasının evine götürdü. Abdulaziz A., birlikte kaldıkları evde M.T.K.’ya iddiaya göre 3 kez cinsel istismarda bulundu.

Abdulaziz A., ertesi sabah kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı. Birinci kattaki evin penceresinden atlayarak kurtulan M.T.K., ailesini arayıp yardım istedi. Genç kız, ailesinin yönlendirmesi ile polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Abdulaziz A., tutuklandı.

Haberin Devamı

Abdulaziz A., hakkında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından toplam 46 yıl hapis cezası istemiyle dava dava açıldı.

Benimle güreşirken tahrik etti

İfadesi alınan M.T.K., Almanya’da uyuşturucu kullandığı için zor günler geçirdiğini, ailesinin buna çok üzüldüğünü belirtip, “Bursa’ya geldik. Ben otelde kalmak istedim. O ise Ablamın boş bir evi var. İstersen orada kalırsın’ dedi. Kabul ettim. O gece kendisi de evde kalmak istedi. Bir şey diyemedim. Sonra benimle güreş tuttu. Bu sırada beni öptü. Ardından, bazı olayların aramızda kalmasını söyleyerek 3 kez cinsel istismarda bulundu. Kendisinden şikayetçiyim” dedi. Abdulaziz A. ise ifadesinde, M.T.K.’nın ailesinin kendisinden dini eğitim vermesi için yardım istedikerini belirtip, “Onlara yardım için söz verdim. Kızı Bursa’ya getirdim. O gece ablamın evinde kalması için teklifte bulundum, kabul etti. Gece güreş yaparken beni tahrik etti. Sonra rızası ile cinsel ilişkiye girdim” dedi.

Haberin Devamı