Gazete Vatan Logo

Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...

Kızım dizisinin yayınlanan tanıtımlar büyük heyecan yarattı. Konusu ve oyuncularıyla büyük dikkat çeken Kızım dizisi 1. bölümüyle bu akşam görücüye çıkacak. İşte TV8'in yeni dizisi Kızım hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...

Kızım dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam görücüye çıkacak olan Kızım, TV8'de izlenebilecek. İşte dizinin konusu, oyuncuları ve fragmanı...

KIZIM DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını Med Yapım - Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi yarın akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız ‘ın yer aldığı diziye Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen de eşlik edecek.

Genel Hikaye;

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir.

Haberin Devamı

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir.

Tüm bu tesadüflerle hayatın biraraya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.