Gazete Vatan Logo

Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım dizisi dün akşam 3. bölümü ile ekrana geldi. Demir Öykü'yü terk etme planı yapıyor fakat başaramıyor. Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV8 ekranında yayın hayatına başlayan Kızım dizisi 3. yeni bölümü ile dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım dizisi 3. yeni bölümde Demir, hastanede kızı Öykü'yi bırakıp gitmenin planlarını yapar. Gideceği sırada bir anda Öykü'yü karşısında görür. Öykü babasının gideceğini anlamıştır. Peki Demir gerçekten Öykü'yü terk edecek mi?

Kızım 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizde bulabileceksiniz.

KIZIM DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babası Demir ve ortağı Uğur’u Candan’ı dolandırmak üzerelerken yakalayan Öykü onları ele verip vermemek konusunda kararsız kalır.

Öte yandan Demir, Öykü gerçekleri Candan’a söylese de söylemese de başladığı işi bitirmeye kararlıdır.

Candan ise geçmişteki korkunç hatasını Öykü’ye sahip çıkarak temize çekmek ister, Öykü ve Candan gittikçe daha çok yakınlaşırlar.

Hapisten yeni çıkan Cemal geçmişin hesabını sormak için Demir’in karşısına çıkar. Bir yandan da Jilet Demir’i sıkıştırmakta ve parasını istemektedir.

Haberin Devamı

İyice köşeye sıkışan Demir bir karar verir; tabloları çalacak ve kendisine ayak bağı olan Öykü’yü de yurda gönderecektir.