Gazete Vatan Logo

Kızı birini öldürdü, annesi mahkemede güldü! Hakime kesti cezayı

Mahkemeye çıkarılan bir kadın ve arkada oturan ailesi mahkemenin ciddiyetini anlayamayınca Hâkime Lillard kendilerine gereken cezayı verdi. Hâkimenin aldığı kararı duyan herkes kendisini tebrik ediyor.

Kızı birini öldürdü, annesi mahkemede güldü! Hakime kesti cezayı

Geçtiğimiz yıl haziran ayında Amanda Kosal içkiliyken direksiyon başına geçti. Sorumsuzca davranışı nedeniyle 31 yaşındaki Jerome Zirker hayatını kaybetti. Trajik olayın ardından Kosal mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede, Kosal ve arkada oturan ailesi durumun ciddiyetinin farkına varmış gibi görünmüyorlardı. Kosal’ın yakınlarının hareketleri Hâkime Lillard’ın dikkatini çekti ve onlara “Böyle bir trajedinin ardından arkada oturup nasıl kahkahalar atabiliyorsunuz? Kızınız yüzünden bir insan hayatını kaybetti” dedi.

Kosal’ın annesi ve annesinin erkek arkadaşı, söylenenleri hala dikkate almadılar. Kendi aralarında konuşmaya ve gülmeye devam ettiler. Muhtemelen kendilerine bir şey olmayacağını düşünüyorlardı. Hâkime Lillard ise aldığı bir kararla annenin lakayıt hareketlerine bir son verdi.

Hâkime, “Kızınızın hapse gidecek olmasından dolayı ne kadar üzgün olduğunuzu görebiliyorum. Kızınız, kendi tercihlerinden dolayı cezasını çekecek” dedi. Daha sonra da Kosal’ın annesi Donna’ya mahkemeye saygısızlık suçundan 93 günlük hapis cezası verdi.

Haberin Devamı

Hâkime, “Sorumsuz ve saygısızca davranışlarınızdan dolayı 93 günlük hapis cezasına çarptırıldınız” dedi.