Gazete Vatan Logo

Kızgın tavayı suyla söndürmeye çalışan 3 kişi yandı

Kağıthane’de bir restoranda ocakta unutulan tavayı suyla söndürmeye çalışan 3 kişi yandı. Vücutlarında yanık oluşan yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Kızgın tavayı suyla söndürmeye çalışan 3 kişi yandı

Kağıthane'de ocakta unutulan tavayı söndürmeye çalışan 3 kişi yandı. Olay, Kağıthane Merkez Mahallesi Sadabat Caddesi'nde bulunan bir restoranda yaşandı. İddiaya göre, restoranın mutfağındaki tava, çalışanlar tarafından yanan ocak üzerinde unutuldu. Tavanın yandığını gören mutfak çalışanlar ocağı kapatarak tavayı yere aldı. Tavayı söndürmek isteyen çalışanlar bir kova suyu tavanın üstüne boşalttı. O esnada ise kızgın tavada bulunan yağ büyük bir gürültüyle parladı. Bu parlama esnasında tavanın çevresinde bulunan 3 kişinin yüzü yandı.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Yüz kısımlarında yanıklar oluşan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastanelere kaldırıldı. Yaşanan ihmalkarlık sonucunda yüzünde yanıklar oluşan çalışan, "Yangın çıkmadı. Tava tutuştu. Hepsi bu" ifadelerini kullandı.

Basın mensubunun 'yanan tavaya su mu döktünüz' sorusu üzerine yanan vatandaşın ‘yes’ diyerek gösterdiği vurdumduymaz tavrı ise pes dedirtti.