Gazete Vatan Logo

Kız öğrencisine tecavüz

Beden eğitimi öğretmeni, 17 yaşındaki kız öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

İstanbul’da bir erkek beden eğitimi öğretmeni ,17 yaşındaki kız öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. D.A. isimli öğrenci, öğretmeninin “Parti var” diye kandırıp evine çağırdığını söylerken; 29 yaşındaki öğretmen aralarında cinsel yakınlık olmadığını savundu.

Bağcılar’da özel bir lisede beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Y.C.A., “Parti var” diyerek evine çağırdığı 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi D.A.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. İddiaya göre, Bağcılar’da bir kolejde son sınıfta okuyan18 yaşındaki kız öğrenci D.A. cumartesi günü dershanedeyken beden eğitimi öğretmeni Y.C.A.’dan “Arkadaşların burada, pasta alıp bana geldiler, sen neden gelmedin?” şeklinde cep telefonu mesajı aldı.

Bunun üzerine telefonla görüştüğü öğretmeni Y.C.A. genç kıza Mecidiyeköy’deki bir alışveriş merkezi önüne gelmesini, oradan kendisini alıp partiye götüreceğini söyledi. Dershane çıkışı söylenen yere gelen D.A. ile buluşan Y.C.A. genç kızı doğum günü partisi olduğunu söylediği yakındaki bekar evine götürdü. Eve geldiğinde kimsenin olmadığını gören genç kız arkadaşlarını sorduğunda, gittiklerini ve kendisini beklemediklerini söyledi. İddiaya göre huzursuz olan D.A. evden ayrılmak istese de zor kullanan öğretmeni kendisine tecavüz etti.

‘Sandalyeden düştüm’

Perişan vaziyette evine dönen genç kız, şüphelenen annesine sandalyeden düştüğünü bu nedenle de kanaması olduğunu söyledi. Ancak ailesinin götürdüğü hastanede tecavüze uğradığının anlaşılması üzerine yaşadıklarını anlatmak zorunda kaldı. Öğretmen Y.C.A. gözaltına alındı. Savunmasında genç kızın kendisine aşık olduğunu , “Aşkıma karşılık vermezsen kendimi öldürürüm” diyerek tehditte bulunduğunu iddia etti. Cinsel ilişki de yaşamadıklarını söylemesine karşın tutklandı.

Haberin Devamı