Gazete Vatan Logo

Kız kardeşiyle görüştüğünü öğrendiği genci sokak ortasında bıçakladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir genç, kız kardeşiyle görüştüğünü öğrendiği bir kişiyi sokak ortasında bıçakladı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Kız kardeşiyle görüştüğünü öğrendiği genci sokak ortasında bıçakladı

Antalya Manavgat'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre; Eren K. kız kardeşiyle görüştüğünü öğrendiği M.A.’yı Demokrasi Bulvarı Mithatpaşa Caddesi girişinde yakaladı. Kısa bir konuşmanın ardından M.A.’yı yere savuran Eren K., elindeki bıçakla M.A.’yı baldırından yaraladı. Olay anında yoldan geçen bir vatandaş Eren K.’yi uzun bir uğraşın ardından ikna ederken, bıçaklanmış halde yerde yatan M.A.’yı kaldırıma götürerek bir taraftan telefonla 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen diğer vatandaşların yardımıyla M.A.’nın ayağını kemerle sıkarak müdahalede bulundu.

Asayiş ekipleri ve 112 sağlık ekibinin gelmesinin ardından M.A. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kendisini kız arkadaşının abisinin bıçakladığını, görüştüklerinden kız arkadaşının ailesinin haberdar olduğunu iddia etti.

Olayın ardından kaçan E.K. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Eren K. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Haberin Devamı