Gazete Vatan Logo

Kız arkadaşının eski sevgilisini öldürdü!

Konya'da lise 2’nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.B.Ş., iddiaya göre kız arkadaşının eski sevgilisi 16 yaşındaki Mevlüt Gönülalan’ı, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü.

A.B.Ş., polis tarafından gözaltına alındı. Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Akkonak Sokak’taki parkta meydana geldi.

Selçuklu Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2’nci sınıf öğrencisi A.B.Ş., daha önce aynı lisede öğrenim gören ancak eğitimini yarıda bırakan Mevlüt Gönülalan ile okullarının önündeki parkta karşılaştı. A.B.Ş., kız arkadaşının eski sevgilisi olan Gönülalan’a, kız arkadaşından uzak durması ve rahatsız etmemesi yönünde uyarıda bulundu. İkili tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.B.Ş., iddiaya göre yanında bulunan bıçakla Gönülalan’ı, kalbinden göğsünden ve sırtından bıçakladı.

Ağır yaralanan Gönülalan, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolda duran kalbi yapılan müdahaleyle çalıştırılan Gönülalan, hastanede tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Kaçan A.B.Ş. de polis tarafından kısa sürede okulun yakınında yakalandı. A.B.Ş.’nin okul bahçesindeki çöpe attığı bıçak ise polis tarafından çöpten çıkartıldı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.