Gazete Vatan Logo

Kız arkadaşı başka erkekle kafede oturuyor diye...

EDİRNE’de üniversite öğrencisi kız arkadaşını başka bir erkekle kafede oturduğunu duyan genç, kıskançlık krizine girince, İstanbul’dan yanına arkadaşlarını da alıp Edirne’ye geldi. Dün gece kız arkadaşının oturduğu kafeye pompalı tüfekle rastgele ateş eden çılgın aşık U.P. tesadüfen olay yerinde bulunan ve müdahale eden 2 polis memurunu yaraladı.

Edirne Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki bir kafeye dün gece saat 23.30 sıralarında pompalı tüfekle ateş açıldı. Silahlı saldırı sonucu kafenin camları kırıldı. Silah seslerini duyan müşteriler, korkuyla yere yatıp kaçtı. Bu sırada kafede maç seyreden polis memurları olaya müdahale etti. Ancak saldırganlardan kıskanç aşık U.P. ve arkadaşları H.B, A.S ve S.G., polis memurları M.Ç. ve E.Y. yeniden ateş etti.

Kafeye rastgele yapılan silahlı saldırı sonrası olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, saldırganları iki pompalı tüfek ile yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan ve Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, saldırının kız meselesi yüzünden meydana geldiğini söyleyerek, saldırganların İstanbul’dan gelerek eylemi gerçekleştirdiğini anlattı. Erdoğan, "Olay sırasında izinli saatlerinde o mahalde bulunan arkadaşlarımız olaya müdahale ediyorlar. Bir kovalamaca yaşanıyor. Kovalamaca sonucunda faillerden arkadaşlarımıza da tüfekle ateş açılıyor. 2 arkadaşımız hafif şekilde yaralandı. Birisinin durumu iyi taburcu edildi, diğerinin de tedavisi sürüyor ama herhangi bir ağır durumu yok, onun da durumu iyi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor"dedi.