Gazete Vatan Logo
Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'un sıkıntılı günleri

Kıvanç Tatlıtuğ'un sıkıntılı günleri

Önceki günlerde sol ayak bileğini sakatlayan Kıvanç Tatlıtuğ, ilik suyu içiyor. Fizik tedavi de olan yakışıklı oyuncu, 'Durum ciddi. İyileşmezsem ameliyat olabilirim' diyerek sevenlerini üzdü.

Kıvanç Tatlıtuğ'un sıkıntılı günleri

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre çiçeği burnunda evliler Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, önceki akşam Etiler'deki Günaydın Steakhouse'da yemek yedi. Geçtiğimiz günlerde basketbol oynarken yaptığı ters hareket ile ayak bileğini sakatlayan Tatlıtuğ'un mekana 'ilik suyu' içmek için gittiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, daha önce de Fenerbahçeli yıldız Caner Erkin'in sakatlığı döneminde yaptığı gibi şef Osman Şengül'ün özel olarak hazırladığı ilik suyundan içti.

KORKUTAN AÇIKLAMA

Mekandan Başak Dizer'le sarmaş dolaş ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ, "Sol ayak bileğimi ciddi şekilde sakatladım. Durum ciddi, yüksek ihtimal ameliyat olacağım. Değnek ile gezmiyorum, ancak fizik tedavi görüyorum" diyerek hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayan yakışıklı oyuncu, Tzkvim'in yaptığı şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayatını canlandırmak istediği haberini de doğrulayıp şöyle dedi:

'SOFUOĞLU'NA HAYRANIM'

"Kendisi Türkiye'nin milli gururlarından birisidir. Ben de herkes gibi Kenan Sofuoğlu hayranıyım. Bu konuyu detaylı olarak ayaküstü konuşmak istemiyorum." Daha sonra BMW marka aracının direksiyon başına sakat ayağı ile geçen oyuncu, herkesin duruma şaşırması üzerine şu esprili açıklamayı yaptı: "Araba otomatik vites, benim sol ayağım sakat olduğu için tek ayak idare ediyorum."

Haberin Devamı