Gazete Vatan Logo
Magazin Kıvanç'tan özür dilemiş

Kıvanç'tan özür dilemiş

Kavak Yelleri dizisiyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu neden özür diledi?

Berna Laçin'in 'Mutluluğa Açılan Sofralar' programına 3 kuşak Erbulak'lar konuk oldu.

Ayşe Erbulak'ın oğlu ve Altan Erbulak'ın torunu olan Dağhan Külegeç, internette yapılan 'En karizmatik oyuncu' oylamasında Kıvanç Tatlıtuğ'u geçmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

5 milyonun üzerinde oy alarak Kıvanç Tatlıtuğ'u açık ara geçen Külegeç, "Yanlışlıkla geçmişim" diyerek mütevazi bir tavır sergiledi.


"İnsanlar oy veriyorlar, en karizmatik diye. Fakat ben o kadar utandım ki Kıvanç'ı falan geçmekten" diye konuşan Dağhan Külegeç, Kıvanç Tatlıtuğ ile bir yerde karşılaştıklarını ve bu durumun esprisini yaptıklarını anlattı.

Televizyon gazetesinin haberine göre, Tatlıtuğ'a "Çok özür dilerim ben. Yani herhalde karizmatiğin anlamını bilmiyorlar. Ben 1.95, sarı saçların yanında özür diliyorum yani" dediğini söyleyen Dağhan Külegeç, gülüp eğlendiklerini ve Kıvanç Tatlıtuğ'un da olgunlukla karşıladığını söyledi.

YAMUKLUK ROL DEĞİL, DOĞUŞTAN!

Tatlıtuğ ile karşılaştırılmasına "Yamuğun birisiyim yani, anlamak mümkün değil" esprisini yapan genç oyuncu, gülerken ağzının yamuk hale gelmesiyle ilgili de zaman zaman ilginç tepkiler aldığını anlattı.

"Buradan da söyleyeyim ben bunu bilerek yapmıyorum" diyen Dağhan Külegeç, "Güldüğüm zaman kendiliğinden oluyor" ifadesini kullandı ve şöyle devam etti:

"Uçakta falan, 'Çok iyisin, çok tatlısın ama o ağzını da yamultmasan çok iyi olacak!' falan diyorlar. 'Senin ağzın niye yamuk?' diyorlar, 'Benim nerem doğru?' diyorum. Böyle kendiliğinden oluyor."

Haberin Devamı