Gazete Vatan Logo

Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle yıldızı parlayan İdris Nebi Taşkın, Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliğiyle ilgili şöyle diyor: “Kimseye benzetilmek istememem. Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil!”

Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil

Oyunculuk nasıl gidiyor artık iyice alıştın mı?

Mutlu olduğum işi yapıyorum... Profesyonel olarak daha fazlasını öğrenerek, daha fazla eğitim alarak geleceğe yatırım yapıyorum. Ekrana alıştım ama daha fazlası için çok çalışmak lazım...

Oyunculuğa başlama hikayen bir tesadüf mü yoksa hayalinin peşinden gittiğin bir şey mi?

İkisi de değil. Tesadüf kesinlikle değil. Hayal etmedim. Bu benim mesleğim olmalı dedim ve hayallerden uzak bir gerçek yaşadım. Herşey Yenilmezler filmiyle başladı aslında. Oradaki hikaye, karakterler bana ışık tuttu. Bir filmle insanların hayatlarına dokunabileceğim ve onların hayatında, onlara mesajlar verebileceğim gerçeği beni oyunculuğa itti. Belki içinde bulunduğum karakter ve verdiğin mesajlar onların hayatında örnek teşkil eder ve pozitif bir algı ortaya çıkarır. Mutsuz olan birine ışık olursun, vazgeçmiş birinin tekrardan başlamasına neden olabilirsin. Diyorum ya Yenilmezler filmi benim için adı üstünde yenilgiyi kabul etmeyenler olarak bir algı yarattı. Beni o kadar derinden etkiledi ki. Mesleğin oyunculuk olmalı doğru yoldasın şaşma dedim kendime ve çok şükür buradayım.

Haberin Devamı

Şimdilerde peşinden gittiğin hayaller neler?

Çok hayalperest bir yapım yok gerçekçiyim. Daha iyisi için; daha çok emek, daha çok özveri, daha çok azim, daha çok çalışmam lazım.

Oyunculukta ne kadar iddialısın ve kim gibi bir oyuncu olmak istersin?

Bu soruyu hayatım boyunca cevaplamayacağım. Bu övgü halkın takdiri diyelim. Kendim olmaktan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Kimseye benzetilmek istememem.

Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmek nasıl hissettiriyor?

Daha 20 yaşındayım benden daha önceki jenerasyona ait oyuncuların tecrübesi bizlere ışık oluyor. Kıvanç’a benzetilmek gibi durumların avantaj olduğunu düşünmüyorum. İkimizin de Adanalı olması, ten rengi, göz rengi bedensel olarak benzetiliyorum. Oyunculuk olarak onun yorumu başka, benim yorumum başka ama değerli bir aktör kendisi...

Yakışıklı ve genç bir oyuncu olarak geleceğin jönü olarak görebiliyor musun kendimi?

Kendimi bazen Hollywood’da görüyorum... Hayallerimin sınırı yok. İzleyicinin kalbinde neresindeysem benim geleceğim izleyicinin takdirinde. Jön olmak gibi bir derdim yok. İyi bir aktör demeleri benim için daha dolu bir olur.

Haberin Devamı

Robin Hood olmak istiyorum

Modern dünyanın Robin Hood’u olmak çok istiyorum. Tüm insanlar için aynı ve tek bir adalet kavramının olması...

Kendi dünyamda eşitlik kavramının savunucusu olmayı istiyorum.

Kafamı dinlemek isteyince deniz kenarına giderim

Kendini nasıl eğitiyorsun neler yapıyorsun?

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur felsefesi ile yaşıyorum. Sağlıklı besleniyor. Spor yapıyorum. Oyunculuk üzerine eğitimim devam ediyor. Bunun dışında boş vakitlerimde sakinliği seçip, köşeme çekilip, kitaplarıma gömülüyorum. Gözleme çok önem veriyorum kendimi ve oyunculuğumu geliştirmek adına.

Neler yapmaktan hoşlanır nelerden kaçınırsın?

En büyük hobim spor. Boş zamanlarımda fitness yapıyorum ve basketbol oynuyorum. Kafamı dinlemek istediğimde genelde sahil kesimlerinde çay, kahve içmeye giderim.