Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı oyuncu çıktı - Altuğ Seçkiner kimdir?

Kısmetse Olur'a katılan yeni damat adayı Altuğ Seçkiner gündeme oturan konulardan biri oldu. Kısmetse Olur'a gelen Altuğ Seçkiner'in tanıdık bir oyuncu olması ilgi odağı oldu. Altuğ Seçkiner kimdir? sorusunun cevabını derledik.

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı oyuncu çıktı - Altuğ Seçkiner kimdir?

Kıbrısta Erkek Güzeli seçilen ve Elif dizisinde rol alan Altuğ Seçkiner'in Kısmetse Olur damat adayları arasına katılması heyecan yarattı. Altuğ Seçkiner'in kim olduğu, yaşı kariyer hayatı gibi bilgiler araştırılırken bir yandan da Kısmetse Olur evinde nasıl bir tavır sergleyeceği ve kime talip olacağı gibi konular da merak ediliyor. İşte tüm ayrıntılar...

ALTUĞ SEÇKİNER KİMDİR?

Kanal 7'deki Elif dizisinde yer alan Kenan karakterini canlandıran Altuğ Seçkiner de dahil olacak. Daha sonra diziden ayrılan Altuğ Seçkiner uzun bir süre de Arka Sokaklar; Nizama Adanmış Ruhlar; Adanalı; Yaprak Dökümü; Akasya Durağı; Farklı Boyut; Küçük Kadınlar; Kollama; Acı Hayat ve Kanıt dizilerinde de rol aldı. Altuğ Seçkiner Kıbrıs'ta da Erkek Güzeli seçilmişti. En son Elif dizisinde Kenan karakterini canlandıran 34 yaşındaki Altuğ Seçkiner,eski aşkının unutamayan başarılı bir iş adamını yansıtıyordu.