Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi?

Kısmetse Olur'un bu haftaki final programı terör olaylarından dolayı yayınlanmamıştı. Dün akşam yayınlanan Kısmetse Olur eleme bölümünde Didem'in bayılması herkesi korkuttu. Peki Kısmetse Olur evine veda eden isim kim oldu?

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi?

Kanal D'nin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur'un bu haftaki elemesi dün akşam yayınlandı. Kısmetse Olur'da eve veda eden iki isim oldu; Boğaçhan ve Gürkan. İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar...

Herkesi ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur'un finalinde yine stresli bir bekleyiş vardı. Gelin adaylarından Didem ve Gamze eleme potasına girerken; Damat adaylarından Boğaçhan ve Gürkan risk altındaydı.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kutudan çıkan kağıda göre çeki alan kişi evindeki iki ismi koruma altına alacaktı. Aycan ve Onur arasında yapılan oylamada 10 bin TL'lik çekin sahibi Aycan olurken, Didem ve Gamze elenmekten son anda kurtuldu. Boğaçhan ve Gürkan ise bu hafta Kısmetse Olur'dan elenen isimler oldu.

DİDEM BAYILDI!

Kısmetse Olur final programında Adnan ile Didem büyük bir tartışma yaşadı. Yaşanan bu gerginlikten sonra Didem yüzüğünü çıkardı ve çift resmen ayrıldıklarını açıkladı. Bu durumun üzerine Didem dayanamayarak bayıldı. Ambulans sesleriyle birlikte evde korku dolu anlar yaşandı.

Haberin Devamı