Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Yeni fragman yayında...

Kısmetse Olur izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'da dün yayınlanan haftanın finalinde eve hangi isim veda etti? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor...

Kısmetse Olur haftanın finalinde hangi isim elendi? Yeni fragman yayında...

Kısmetse Olur yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim belli oldu. Kısmetse Olur eleme gecesinde Nazlı ve Şahin eleme potasındaydı. Semih'in 10 bin TL'lik çeki almasıyla Kısmetse Olur'da elenen isim Nazlı oldu. İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar ve son yayınlanan fragman...

KISMETSE OLUR 297. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur 297.Bölüm Fragmanı yayında! Gökhan, yeni gelin adayı Sibel'den etkileniyor mu?

Yeni gelin adayı Sibel'in özgüveni evde dikkat çekmeye başlıyor! Kısmetse OIur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Gamze Taşkın, aile yemeğini sabote etti!
Gamze Taşkın, Hazal ve Semih'in aile yemeğinde tatsızlık çıkarıyor! Hazal, Gamze'nin özrünü kabul edecek mi?
Hazal ve Semih'e temsili nişan!
Gökhan, Hazal ve Semih'e temsili nişan yüzüğü takıyor! Ailelerin tanışmasından sonra damatlar evi Hazal ve Semih için nişan töreni hazırlıyor!
Adnan'ın suşiyle imtihanı!
Adnan ve Didem suşi yemeye gidiyor, Adnan zor anlar yaşıyor! Suşi yemek istemeyen Adnan, Didem'le çıktığı yemekte ne yapacak?

Haberin Devamı