Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur'da şoke eden diskalifiye!

Kanal D'nin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur'da yine siren sesleri yükseldi. Kısmetse Olur'un bugün yayınlanacak olan bölümünde bir kişi diskalifiye olacak. Peki bu kişi kim, neden diskalifiye edilecek? Hepsi Kısmetse Olur haberimizin devamında...

Kısmetse Olur'da şoke eden diskalifiye!

Kısmetse Olur'da heyecan dorukta. Kısmetse Olur gelinlerinden Mehtap ve Gamze arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Yapılacak oylama ile ikisinden birinin Kısmetse Olur evinden birinin eleneceğine karar verildi. Peki eve veda eden kişi kim olacak?

KISMETSE OLUR 310. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KISMETSE OLUR'DA HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?

Kutudan çıkan kağıda göre çeki alan kişi evindeki iki ismi koruma altına alacaktı. Aycan ve Onur arasında yapılan oylamada 10 bin TL'lik çekin sahibi Aycan olurken, Didem ve Gamze elenmekten son anda kurtuldu. Boğaçhan ve Gürkan ise bu hafta Kısmetse Olur'dan elenen isimler oldu.

DİDEM BAYILDI!

Kısmetse Olur final programında Adnan ile Didem büyük bir tartışma yaşadı. Yaşanan bu gerginlikten sonra Didem yüzüğünü çıkardı ve çift resmen ayrıldıklarını açıkladı. Bu durumun üzerine Didem dayanamayarak bayıldı. Ambulans sesleriyle birlikte evde korku dolu anlar yaşandı.