Gazete Vatan Logo
Magazin Kısmetse Olur'da şok! Ünal kalp krizi geçirdi

Kısmetse Olur'da şok! Ünal kalp krizi geçirdi

Kısmetse Olur'un bu akşam yayınlanacak bölümünde Ünal kalbinin ağrıdığını söyleyip bir anda fenalaşıyor. Kısmetse Olur evinde Ünal'ın durumundan dolayı büyük panik yaşanıyor. Peki Kısmetse Olur damat adayı Ünal Taylı kalp krizi mi geçirdi?

Kısmetse Olur'da şok! Ünal kalp krizi geçirdi

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Ünal, program sırasında bir anda kalbinin ağrıdığını söylüyor. Kalp şikayeti giderek artan Ünal fenalaşıyor.

Ünal'ın fenalaştığını gören ekip derhal sağlık ekibini çağırıyor. Kısmetse Olur evine gelen ambulans ile Ünal hemen hastaneye kaldırılıyor. Sağlık durumunun çok ciddi olduğu söylenen Ünal kalp krizi geçirip geçirmedği bilinmiyor.

ÜNAL ZOR BİR HAFTA GEÇİRDİ!

Ünal Kısmetse Olur'da Gözde ile bir ilişki yaşıyordu. Ünal'ın Gözde ile ilişkisi çıkmaza girdi ve ikili yollarını ayırmak zorunda kaldı. Gözde, haftanın finali bölümünde aklında başka bir aday olduğunu söyleyerek ortalığı epeyce karıştırmıştı. Tüm adayların bir anda tepkisini çeken Gözde, ilgilendiği asıl adayın bu evde olduğunu ancak ismini vermek istemediğinin altını çizmişti.

Öte yandan 20 Şubat'ta rahatsızlanarak programa gelemeyen Ünal, sonunda Gözde'ye olan aşkını açıkça ilan etti. Onu kaybetme korkusu yaşayan damat adayı, hayatında iki kez aşık olduğunu ve ikincinin de Gözde olduğunu söylemişti. Ona gerçekten duygusu olduğunu anlatırken gözleri dolan Ünal, bir anda hıçkırıklara boğuldu. Gözde'den aşkına karşılık bulamayan Ünal, ağlayarak evi terketmişti.

Haberin Devamı

ÜNAL TAYLI KİMDİR?

1991 yılı İstanbul doğumlu olan Ünal Taylı, şık giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Ünal Taylı, "İtalyan Kesim Türk Erkeği" sloganıyla yola çıkarak hazırladığı kendi tasarımı olan kıyafetleri piyasaya sürdü ve kendi adını taşıyan bir erkek giyim mağazası açtı. Aynı zamanda ünlü isimlere de stil danışmanlığı yapan Ünal Taylı, sosyal medya hesabı üzerinden ünlü isimlerle çektirdiği fotoğraflarıyla ön plana çıkıyor.