Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur'da kim elendi? (12 Şubat Pazar)

Kanal D'nin favori evlilik yarışması Kısmetse Olur'da bu hafta kimin elendiği sorusu merak konusu oldu. Kısmetse Olur'da dün akşam heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Kutudan çıkan sonuç ise herkesi şoke etti. İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar...

Kısmetse Olur'da kim elendi? (12 Şubat Pazar)

Kısmetse Olur programında her hafta olduğu gibi dün akşam da eleme yapıldı. Peki bu haftanın birincileri kimler oldu, evini kim koruyabildi, yarışmaya veda eden isim kim oldu? İşte Kısmetse Olur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

KISMETSE OLUR HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Kismetse Olur'da bu haftanın birincileri gelinler evinden Didem olurken, erkekler evinden ise Tankut oldu. Elenmek üzere aday olarak gösterilen yarışmacılar ise Aycan ve Kemal'di. Eve kimin veda edeceği merakla beklenirken Program sunucusu Seda Akgül'ün kutuyu açmasıyla "Eleme Yok" yazısının çıkması herkesi sevince boğdu.

Bu durumla birlikte Aycan ikinci kez elenmekten kurtulmuş oldu. Hafta için 3. uyarısını alan ve gidip gitmemesi yönünde evde oylamaya sunulan "6 Gitsin ve 6 Kalsın” oyu çıkmıştı. Böylece Aycan evde kalmaya devam etti.

KISMETSE OLUR 12 ŞUBAT ELEME BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇİFTLER ARASI KAVGALAR BİTMİYOR...

Adnan ve Didem arasında tartışmalar sürerken, Aycan ve Onur çifti de yeni bir tartışmanın odak noktası oluyor. Çiftlerin yeniden barışıp barışmayacağı konusu ise zaman içerisinde belli olacak.

Haberin Devamı