Gazete Vatan Logo
Magazin Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu mu?

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu mu?

Kanal D ekranının sevilen yarışmalarından Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim belli olacaktı. Ankara Patlaması sebebiyle Kısmetse Olur ertelendi. Peki Kısmetse Olur'a veda eden isim kim olacak işte ayrıntılar...

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu mu?

Kısmetse Olur bu hafta ekrana gelmesi beklenen eleme bölümü Ankara Patlaması sebebiyle başka bir tarihe ertelendi. Kısmetse Olur ertelenen 122. halk oylması bölümü ne zaman ekrana gelecek. Kısmetse Olur halk oylamasına çıkacak isimler belli oldu mu? İddialara göre bu hafta sms birincisi damatlar adayları arasından olacak, format gereği Kısmetse Olur'da kim elendi sorusuna yanıt gelinler evinden gelecek. 13 Mart Pazar gecesi yapılacak oylamada en çok "gitsin" oyu olan yeni gelin adayı Betülay Coşkun eve veda edecek. Betülay Coşkun, sms oylamasında sık sık halkın desteğini alan Adnan Kızıltaş'a talip olarak geldiğini açıklamıştı.

Adnan Kızıltaş

Betülay Çoskun Kimdir?

Daniela'nın eve veda etmesiyle dahil olan Betülay Coşkun ilk günden dikkat çekmeyi başardı. Adanalı olan güzel gelin adayı yaşamını İstanbul'da sürdürüyor. Anaokul öğretmenliği okuyan yeni yarışmacı stilistlik de yapıyor. Güzel isim Terazi burcu ve yarışmaya Adnan için katıldığını açıkladı. Kilosu 60 ve Boyu da 1.79.