Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur 364. bölümde söz kesiliyor!

Kısmetse Olur 364. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur 364. bölümde Adnan ve Didem'in söz yüzükleri takılıyor. İşte Kısmetse Olur 364. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Kısmetse Olur 364. bölümde söz kesiliyor!

Kısmetse Olur nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Heyecan kasırgası şeklinde geçen her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur 364. bölümde Adnan ve Didem'in sözleniyorlar. İşte Kısmetse Olur 364. yeni bölüm fragmanı...

KISMETSE OLUR 364. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur 21 Şubat Salı günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, evin gözde çifti Adnan ve Didem'in söz yüzükleri için merasim düzenleniyor! Ünal ve Gözde ilişkisinde şok eden bir gelişme daha yaşanıyor!

Adnan ve Didem aşkında söz yüzükleri takılıyor!

Kısmetse Olur'un sevilen çifti için evde sürpriz bir merasim hazırlanıyor. Didem'i istemeye gelen damatlar evi, Tankut'un öncüğülünde Didem'i Adnan'a istiyor. Adnan ve Didem'in söz yüzükleri için ise tüm adaylarla birlikte bir merasim yapılıyor. Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşanıyor.

Ünal aşık olduğunu itiraf etti!

Öte yandan Gözde ile yolları ayrılan Ünal, ona gerçekten aşık olduğunu itiraf ediyor. Gözde'ye olan aşkını itiraf eden Ünal, anlatırken gözyaşlarını tutamıyor. Artık evde kalmak istemediğini belirten Ünal, gitmek istiyor. Ünal'ın görmeye alışık olmadığımız bu hali herkesin içini burkuyor. Bu durumdan en çok etkilenen isim ise Gözde oluyor! Ünal'ın aşkına karşılık vermeyen Gözde, onun üzülmesine sebep olarak kendini görüyor!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!