Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur 188. bölüm halk oylamasında sonuç ne olacak?

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen yarışma programı Kısmetse Olur Cumartesi günü ekranlara gelecek. Peki halk oylamasında sonuç ne çıkacak? İşte merakla beklenen Kısmetse Olur 188. bölüm fragmanı ve halk oylamasının detayları...

Kısmetse Olur 188. bölüm halk oylamasında sonuç ne olacak?

Seda Akgül'ün sunumu ile ekranlara renk katan program Kısmetse Olur'da kıyasıya yarış devam ediyor. İlgi ile takip edilen Kısmetse Olur 188. bölüm fragmanı yayınlandı. Halk oylamasının gerçekleştireleceği Kısmetse Olur 188. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...

KISMETSE OLUR 188. BÖLÜM FRAGMANI

Erdem ve Nur romantik ödül yemeğine çıkıyor, ikili arasında neler olacak?

Adnan ve Mehtap'ın başbaşa çıktığı yemekte neler yaşanacak? Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

Melis ve Ceyda arasında Adnan gerilimi!
Adnan'ın abisi geliyor, Melis ve Ceyda arasındaki tartışmanın boyutları şiddetleniyor!
Melis, Ceyda'nın babasının söyledikleri karşısında Adnan'ı savunmaya kalkınca ortam bir anda geriliyor!
Ben bir hata yaptım, aynı hatayı sen yapma!
Mehtap'dan Ceyda'ya Duygusal Moral. Mehtap, Ceyda'ya moral verirken duygusal anlar yaşanıyor.
Mehtap Murat'ı unutamadı mı?
Adnan'ın iddiaları ile gerilim tırmanıyor. Adnan, Mehtap'ın Murat'ı unutamadığını iddia ediyor.
Kısmetse Olur'un Kral ve Kraliçesi belli oldu!
Kısmetse Olur'un Kral ve Kraliçesi Semih ve Melis oluyor!
Semih, Melis'in hislerine karşılık onunla özel olarak konuşuyor ancak Melis ortamı terkediyor!
Senin adamlığın bu mu!
Tankut, Adnan'ın Daniela'ya karşı tavırlarından rahatsız oluyor ve ikili arasında tartışma çıkıyor!
Tankut ve Adnan arasında gerilim yaşanıyor!
KISMETSE OLUR SUNUCUSU SEDA AKGÜL KİMDİR?
Seda Akgül (d. 17 Haziran 1971, Ankara), Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.
TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi.

Haberin Devamı