Gazete Vatan Logo

Kışa özel dekorasyon

Yaşam alanlarınızı kışa hazırlayın.

Kışa özel dekorasyon

Filli Boya, soğuk havalarla kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği bu günlerde içinizi ısıtacak renklerle size özel öneriler sunuyor.

Filli Boya’nın birbirine uyumlu renk kombinasyonlarıyla sizde evinizi kışa hazırlayabilirsiniz. Gün ışığından çok fazla yararlanamadığımız kış aylarında modumuz biraz düşer. Bu ruh halinden sıyrılmak için evinizde yapacağınız küçük değişiklikler ve yenilikler biraz kasvetli kış mevsimini daha rahat geçirmenizi sağlayacak.

Renk

Evinizi yenilemek ve tazelemek istiyorsanız en etkili yöntemlerden biri boya yapmak. Tercihinizi pastel ve açık tonlarda yaparsanız ferah bir görünüm elde edeceğinize emin olabilirsiniz. Evinizi Filli Boya Coloration Renk Eğilimleri serisinin en iç açıcı renkleriyle boyayabilirsiniz.

Işık

Perdeleriniz açık renkse şanslısınız. Açık renk perdeler evinizden içeri sızan gün ışığının daha çok alana yayılmasını sağlar. Perdeleriniz koyuysa da çareler tükenmiş değil. Odalarınıza lambader, abajur gibi ek aydınlatmalar koyabilirsiniz.

Aksesuar

Haberin Devamı

Evinizde rahatlık ön plandaysa kanepelerinizin bir ucuna pelüş battaniyeler koyun. Uzun kış akşamlarında battaniyenizin altına girip romantik filmlerin tadını çıkarabilirsiniz. Bir de şömineniz varsa, önüne koyacağınız tüylü bir kilim salonunuzda sıcacık bir atmosfer oluşturabilir.

Doğallık

Bitkilerle haşır neşir olmanın dinlendirici ve rahatlatan bir etkisi olduğunu biliyoruz. Birazcık gün ışığıyla bile yetinebilen bitkileri pencere kenarlarında konumlandırabilirsiniz. Doğal bitkilere evinizde yer vermeniz ruh halinize iyi gelecek.

Filli Boya Coloration Renk Eğilimleri

http://www.filliboya.com /trendler-kategori/coloration-201516.html