Gazete Vatan Logo

Kırmızı İphone 7 görücüye çıktı! Fiyatı kaç lira olacak?

Kırmızı İphone 7 ABD'de satışa sunuldu. Kutu açılışı ile sergilenen kırmızı İphone 7'nin fiyatı ise belirlendi. İşte kırmızı İphone 7'ye dair merak edilen soruların yanıtları...

Kırmızı İphone 7 görücüye çıktı! Fiyatı kaç lira olacak?

Apple, kırmızı İphone 7'yi satışa sundu. Dünya üzerinde bulunan milyonlarca kullanıcısının konforunu düşünerek tasarımlarını her geçen gün ileriye götüren Apple kırmızı İphone 7 ile pik yaptı. İşte Apple'ın yenisi kırmızı İphone 7 detayları...

İPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED yaklaşık 24 saat önce Amerika'da satışa sunuldu. Ülkemizde de ön kayıt ile satışlar başladı.

Öncelikle Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye'de de satışa sunuldu. Kırmızı iPhone 7 Türk Telekom Mağazalarında 22 Mart'tan itibaren Ön Kayıtla Satışı başladı.

Apple'ın AIDS'le savaş için tercih ettiği kırmızı renkli bu iPhone modellerini alanlar, ödedikleri parayla hem iPhone almış olacak hem de AIDS'le savaşan Global Fund'a destek verecek.

10 yıldan uzun süredir devam eden Apple ve (RED) ortaklığının son meyvesi olan iPhone 7 ve 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, 4.299 TL ve 4.949 TL fiyatlarıyla ülkemizde de satışa sunuluyor.