Gazete Vatan Logo

Kırlangıç Fırtınası 7. bölüm fragmanında Cemal'in planları...

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Kırlangıç Fırtınası dizisinin yeni bölümü olan 7. bölümünün fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde oldukça ilginç sahneler seyircileri bekliyor. Ülfet kendine geldiğinde ilk olarak karşısında Cemal’i görüyor. Kırlangıç Fırtınası dizisinin yeni bölümü ve 7. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kırlangıç Fırtınası 7. bölüm fragmanında Cemal'in planları...

Kırlangıç Fırtınası dizisinin Pazartesi akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde fragmandan da gördüğümüz kadarıyla Ülfet kendine geldiğinde ilk olarak karşısında hesaplaşmayı bekleyen Cemal’i görüyor. Cengiz’i hiçbir şekilde bulamamış olan Cemal, bundan sonra Ülfet için de Turaboğlu ailesi için de çok ciddi bir kabus olacak gibi görünüyor.

KIRLANGIÇ FIRTINASI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan dizinin yeni bölümünde Zehra da bir defa daha ölüm ile burun buruna geliyor. Acaba Hikmet ile Zehra iyiden iyiye zorlaşmış olan bu sınavı verecekler mi?

Bir diğer taraftan Fikret Hanım, Meryem’i uyutmayı tekrar deniyor. Ancak Meryem artık bunlara kanabilecek durumda değil, çünkü sabrı iyice taşmaya başlıyor. Hatta Meryem tüm bunların üstüne ciddi şekilde delirme noktasına geliyor.

Şahin ile Yusuf ise Maral sebebiyle ilk kez karşı karşıya geliyorlar. Çok ciddi bir hesaplaşmanın yaşanacağı bu durumda acaba kazanan kardeşlik mi olacak aşk mı?

Kudret ise yalancı bir zaferi kutluyor. Fakat Fikret Hanım’ın kendisini biraz daha aşağılamasına artık dayanamaz bir hale geliyor ve daha önce hiç yapmadığı bir şekilde annesini karşısına alıyor. Ancak Kudret, henüz asıl tehlikenin farkında değil.

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası dizisi yeni bölümü olan 7. Bölümü ile 17 Nisan Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak!

Kırlangıç Fırtınası Dizisinin 6. Bölümünde Neler Oldu?

Kırlangıç Fırtınası dizisinin son yayınlanan bölümü olan 6. Bölümünde oldukça önemli gelişmeler yaşanmıştı. Bir önceki bölümde Kudret, Ülfet’in bedenini nehirde hareketsiz bir şekilde yüzerken görmüştü. Fakat Kudret için her şey daha yeni başlıyordu. Kudret her ne kadar şu an olanlar için çok mutlu olsa da aslında tehlike çok ama çok yakınındaydı.

Meryem ise kafasındaki büyük soru işaretleri ile kendini Ürgüp sokaklarına adeta delirmişçesine atmıştı. Henüz gerçeklerden tam olarak haberdar olmayan Meryem yine de çok acı çekiyordu.

Hikmet ile Zehra için ise ölüm çanları artık çalmıştı. Fakat Hikmet için tam olarak vakit henüz gelmemişti. Zehra ise tekrar ölümden kurtulmuş olsa da Fikret asıl onun için bir ölüm planı hazırlıyordu. Üstelik Zehra karnında bebeği ile son çare olarak Fikret’in kapısını çalmak durumunda kalmıştı. Bundan sonrası Zehra’nın çok daha ciddi sınavlar vermesi demekti.

Haberin Devamı

Maral ile Şahin ise artık kaderlerinin bir cilvesi olarak iyice birbirlerine bağlanmaya başlamıştı. Aşkları iyiden iyiye derinleşmiş olan bu çifti sessiz bir şekilde izlemek durumunda kalan iki kişi vardı. Onlar da hiç kuşku yok ki Nergis ve Yusuf olmuştu.