Gazete Vatan Logo

Hamdi Alkan’ın yeni filmi Kırk Yalan konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek?

Senaryosunu ve yapımcılığını Rüyhan Duralı'nın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan'ın oturduğu 'Kırk Yalan' filminin galası yapıldı. Peki, Kırk Yalan Filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hamdi Alkan’ın yeni filmi Kırk Yalan konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek?

Oyuncu kadrosunda Oğuzhan Uğur, Sinan Bengier, Hakan Meriçliler, Ferdi Sancar, Timur Acar gibi isimlerin yer aldığı filmin galasına da ilgi büyüktü. Peki, Kırk Yalan filmi konusu nedir? Kırk Yalan ne zaman vizyona girecek?

KIRK YALAN KONUSU NEDİR?

Sadık sonunda sevdiği kız olan Halime ile evlenebilecek olduğu için çok mutludur. Kına gecesi için Sadık’ın çocukluk arkadaşlarından oluşan bir grup yaşadıkları Pınarhisar’a gelir. Uzun zaman sonra bir araya gelen çocukluk arkadaşları kendi aralarında da bir kutlama yapmak ister. Kurulan kutlama masasındaki mezeler beğenilmez, Tahsin de arkadaşlarına Afrika armudu marula ikram eder. Ancak meyve farklı bir sarhoşluk yaratmaktadır.

KIRK YALAN NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Bir Trakya komedisi olarak karışımıza çıkan film 20 Aralık 2019'da vizyona girecek.

KIRK YALAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hamdi Alkan'ın yönettiği "Kırk Yalan" filminin çekimleri Kırklareli'ne bağlı Pınarhisar ilçesinde yapıldı.

'SICAK BİR FİLM YAPMAYA ÇALIŞTIK'

Kırk Yalan filminin yönetmeni Hamdi Alkan film gösterimi öncesi yaptığı açıklamada, 'Güzel bir film yaptığımıza inanıyoruz. Çalıştık çabaladık. Pınarhisar'da Kırklareli'nde çok keyifli bir çalışma yaptık. Çekimlerimiz 4 hafta kadar sürdü. Hazırlığımızda yaklaşık 6 ay. Sevgili yapımcımız ve senaristimiz Rüyhan Duralı'nın hikayesiydi. Çok keyif aldık biz, çok severek çalıştık. Keyifli bir çalışmasıydı, sıcak bir film yapmaya çalıştık' dedi.

'YARIŞMALAR VE CEZALAR İNANILMAZ ZORDU'

Oğuzhan Uğur filmle ilgili ise, 'Hamdi Alkan'ın yönetmenliği gerçekten benim hayran olduğum bir yönetmenlik. Daha öncesinde onun filmlerini izlediğimde de aynı hayranlığı duymuştum. Onunla aynı projede yer almak onun yönetmen olması tabi ki benim için gurur vericiydi. Çok eğlenceli eski türk filmleri kıvamında bir sinema filmi oldu. İzleyicilerin takdirine bırakacağız' açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

'İNSANLAR ÇOK SICAK KANLI, HERKES OYNUYOR'

Filmin diğer başrol oyuncularından Timur Acar ise, 'Zorlandığımız bölümler şu oldu: İnsanlar gerçekten çok sıcak kanlıydı ve ne yapacağımızı şaşırdık o sıcak ortam karşısında ama çok güzel bir şekilde karşıladılar. Çünkü herkes oynuyor yani 9/8 ritim devamlı devam ediyor arkadan, o yüzden birazcık zorlandık' dedi.

Haberin Devamı