Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 85. yeni bölüm fragmanında Meral'i zor bir karar bekliyor!

Kırgın Çiçekler dizisinin merakla beklenen 85. Bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Meral, aslında zengin bir adamın torunu olduğunu öğrenmenin keyfini yaşıyor. Ancak acaba o zengin adamın torunu gerçekten de Meral mi? Yoksa aranan torun aslında Kader mi? Meral, fragmanda aradıkları kişinin isminin Kader olduğunu öğreniyor.

Kırgın Çiçekler 85. yeni bölüm fragmanında Meral'i zor bir karar bekliyor!

Kırgın Çiçekler dizisinin son yayınlanan bölümünde Meral’in karşısına aslında dedesi olduğunu söyleyen çok zengin ve yaşlı bir adam çıkmıştı. Meral bu duruma fazlasıyla şaşırmış olsa da zaman içerisinde bu güzel gelişmenin mutluluğunu sonuna kadar yaşıyor. Meral’in zengin dedesi onun okuluna gitmesi için bir limuzin gönderiyor. Meral, bu sürprizi gördüğünde adeta şok oluyor. Büyük bir heyecan ile limuzine atlayan Meral, artık zengin bir kız olmanın tadını çıkarıyor. Fakat bu zenginlik gerçekten kalıcı mı? O adam Meral’in gerçek dedesi mi? Kırgın Çiçekler dizisinin yayınlanan 85. Bölüm fragmanında Meral çok önemli bir mektup okuyor. Okuduğu mektuba göre o zengin adamın torununun ismi Kader. İşte bu önemli gelişmeyi öğrenen Meral, gerçeği anladığında adeta yıkılıyor. Peki, Meral bundan sonra ne yapacak?

KIRGIN ÇİÇEKLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNİN 84. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kırgın Çiçekler dizisinin son yayınlanan bölümü olan 84. Bölümünde Kemal, Eylül’ü bulup hastanenin tuvaletinde köşeye sıkıştırmıştı. Eylül ise hiç beklemediği bir anda Kemal ile burun buruna gelince büyük bir panik içine girmişti ve yardım istemeye çalışmıştı. Hastane tuvaletinde Eylül ve Kemal bir süre boğuşmuştu. Kemal Eylül’ü çok fazla tartaklamıştı ve Eylül de kırılan aynanın bir parçası ile Kemal’e saldırmış ve onu etkisiz hale getirmek için yaralamayı başarmıştı. Feride ve kızlar Eylül’ün bu yaşadıklarını öğrendikten sonra adeta şok olmuşlardı. Özellikle Feride de bunu saklayan Toprak’a bir hayli kızmıştı. Fakat Kemal için çember iyiden iyiye daralıyordu.

Diğer yanda Selin ise Zehra’dan sağlam bir intikam alabilmek amacı ile çok büyük bir plan yapmıştı ve Zehra’yı evinden attırmayı başarmıştı. O sırada yurda da bir avukat gelmişti. Avukatın söylediğine göre oldukça zengin bir aile, yıllar önce yurda verilmiş olan kızlarını arıyordu. Bu haber yurttaki herkes için çok ama çok önemliydi. Meral de bu olayın basına yansıması ile verilmiş olan bilgilere dikkat etmişti. Bu bilgiler ışığında Meral o zengin ailenin kızının kendisi olduğunu düşünmüştü. Bu yüzden çok büyük bir şok yaşayan Meral, o zengin aileyi yani dedesini ziyarete gitmişti. Acaba Meral gerçekten de o zengin ailenin çocuğu muydu? Zengin ailenin büyüğü olan adam da Meral’in kendi öz torunu olduğunu düşünüp çok sevinmişti.

Haberin Devamı