Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 82. bölümünde Kemal ölüyor mu?

Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Kırgın Çiçekler'in son bölümünde Eylül'ün ölümü herkesi perişan etti. İntikam için Kemal'i öldürmeyi planlayan kızlar onu vuruyor, peki başarabilecekler mi? Kırgın Çiçekler Pazartesi akşamı ATV'de olacak.

Kırgın Çiçekler 82. bölümünde Kemal ölüyor mu?

Kırgın Çiçekler 82. bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşanacak. Kırgın Çiçekler'de Songül babasının ölümünden Günay'ı suçluyor ve ondan nefret ettiğini söylüyor. Peki boşanacaklar mı? Kızlar Eylül'ün intikamını Kemal'in canını alarak başarabilecek mi? Merak edilen tüm cevaplar Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde olacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 82. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler dizisi 81. bölümünde Kemal, Büşra’yı serbest bırakarak Eylül’ü ve peşinden gelen Kader’i rehin alarak ortadan kaybolur. Herkes panik halde Eylül ve Kader’i ararken, Büşra polis tarafından bulununca gerçek açığa çıkar. Sadullah’ın ölümünden Songül ve Güney’i suçlayan Zehra, evinin masraflarını çocuklara yükler. Yiyecek ve paraları olmayan Songül ve Güney çok zor durumdadır. Nazan’ın kolejde hademe olarak işe başlayacak olması Defne’yi çılgına çevirir. Kemal, Eylül’e yeni bir hayat kurmak üzere uzaklara gideceklerini söyler. Eğer karşı koyarsa Kader ölecektir… Kırgın Çiçekler dizisi finalinde Eylül hayatını kaybetti.

Haberin Devamı