Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 81. bölüm fragmanı yayınlandı

Kırgın Çiçekler dizisinin herkesi ağlatan bölümünün ardından yeni bölümü olan 81. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül ölüyor mu? Eylül’ün durumu, yeni bölümün içeriği ve 81. bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler 81. bölüm fragmanı yayınlandı

Kırgın Çiçekler dizisi oldukça heyecanlı ve hüzün dolu 80. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Bu bölümün ardından artık herkes dizinin 81. bölümünü beklemeye başlamıştı. Kırgın Çiçekler 81. Bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde hüzün dolu dakikalar yine izleyicileri bekliyor. Ancak bu kez herkesin aklında çok daha ciddi bir soru işareti daha var. Eylül ölüyor mu? Yeni bölüm fragmanında Eylül’ün Kemal’den kaçarken kendini uçurumdan aşağıya attığı görülüyor. Bir sonraki sahnede ise Eylül hastanede ve hemşireler hareketsiz yatan Eylül’ün üstüne beyaz örtüyü örtüyorlar. Arkadaşları ise yakarışlar içerisinde ağlıyorlar. Acaba Eylül gerçekten ölüyor mu ve Eylül karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz Kırgın Çiçekler dizisinden ayrılıyor mu?

KIRGIN ÇİÇEKLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümünde Kemal Büşra’yı serbest bırakıyor. Sonrasında da Eylül’ü ve Kader’i rehin alıp tamamen ortadan kayboluyor. Herkesin panik içerisinde Kader ile Eylül’ü aradığı bir ortamda polis Büşra’yı buluyor. Büşra sayesinde tüm gerçekler ortaya dökülüyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Sadullah öldükten sonra Zehra, Güney ile Songül’ü Sadullah’ın ölümünden sorumlu tutuyor. Hatta evin tüm masraflarını da onların üstüne yüklüyor. Oysa Songül ile Güney’in ne yiyecekleri ne de paraları yok. Bu yüzden çok zor bir duruma düşüyorlar. Bir diğer yandan Nazan da kolejde hademe görevi ile işe başlayacağı için Defne bu haber yüzünden adeta çılgına dönüyor.

Kemal’in Eylül’ü ve Kader’i kaçırdıktan sonraki tehdidi ise oldukça rahatsız edici. Kemal, yeni bir yaşam kurmak için çok uzaklara gideceklerini söylüyor. Eylül’ü buna karşı çıkarsa da Kader’i öldürmek ile tehdit ediyor.

Kırgın Çiçekler Dizisinin 80. Bölümünde Neler Olmuştu?

Kırgın Çiçekler dizisinin son yayınlanan bölümü olan 80. Bölümünde Eylül, Büşra’yı kurtarabilmek amacıyla Kemal ile görüşmeye razı gelmişti. Hatta kimsenin bu tehlikeli adım için kendisine engel olmasına izin vermemek için Eylül, ne kızlara ne de Serkan’a bu yapacağı şeyi söylememişti. Öte yandan Kemal, Eylül’ün çok korktuğunu anlamıştı. Vazgeçmemesi için de Eylül’ü Büşra’ya kötü bir şey yapmak ile tehdit etmişti.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Serkan ile Meral ilk kez sahne alacaklardı. O gece Feride ve kızlar da ikisini dinlemek üzere mekana gitmişlerdi. Ancak Songül eve geri geldiğinde babası Sadullah’ı yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulmuştu. Songül, babasının nefes almadığını anlayınca adeta şoka girmişti. Hemen hastaneye kaldırılan Sadullah, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Songül annesinden sonra bir de babasını kaybetmenin büyük ve derin acısını yaşamak zorunda kalmıştı.