Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 78. bölümde neler olacak?

Atv ekranlarının hüzün dolu dizisi Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü olan 78. Bölümünün fragmanı yayınlandı. Her hafta büyük bir ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde neler olacağı büyük bir merak konusu. Bu haftaki bölümüyle de Kırgın Çiçekler ekranlara damga vuracak gibi duruyor. Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümünde Eylül annesini kaybetmişti ve tüm izleyenler yasa boğulmuştu. O yüzden yeni bölümde Eylül’ün neler yaşayacağı heyecan içinde bekleniyor. Ancak Eylül için hem iyi hem de kötü gelişmeler var gibi...

Kırgın Çiçekler 78. bölümde neler olacak?

Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümü Eylül’ün annesini kaybetmesiyle bitmişti. Herkesin büyük bir üzüntüyle karşıladığı o görüntülerden sonra Eylül’ün hayatında ne gibi değişiklikler olacağı merak ediliyor. Ancak Kırgın Çiçekler dizisinin 78. Bölüm fragmanında gördüğümüz kadarıyla Eylül ile Serkan yeniden barışıyor. Özellikle fragmanda geçen “Sana aşığım Eylül!” sözü herkesin içinde mutluluk yarattı. Fakat fragmanda Güney ile ilgili de önemli bir detay var. Güney çok sert bir şekilde dayak yiyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eylül annesini kaybetmesinden sonra kardeşlerini de alıp eve yerleşiyor. Fakat yine de kızlar Kemal’in Eylül’ü tek başınayken bulup ona bir şey yapmasından bir hayli çekiniyorlar. Bu yüzden de Toprak ile Feride Eylül’ü bu hem acılı hem de tehlikeli günlerinde bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Bu sırada Serkan da Eylül’ü görmek için ziyaretine gidiyor ve ona aşık olduğunu söylüyor.

Öte yanda Güney ise tefeciler tarafından borcu yüzünden köşeye kıstırılıyor. Songül de borçlandıklarını öğrendikten sonra artık yapacak bir şeyi kalmadığı için Selin’in yanına gidip ondan yardım istiyor. Tefeciler bu sırada Songül ve Güney’i tehdit ediyorlar.

Haberin Devamı

Kemal’in aklı ise hala Metin’de. Kemal, Nazan’dan parayı geri vermenin karşılığı olarak Metin’i istiyor. Nazan buna hiçbir şekilde yanaşmazken Kemal’in Metin’i almak için nasıl bir zorluk kullanacağı ve neler olacağı merakla bekleniyor.

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü olan 78. bölümünü 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında izleyebilirsiniz.

Kırgın Çiçekler Dizisinin 77. Bölümünde Neler Olmuştu?

Kemal, Eylül’ün annesi Mesude’yi çok ağır bir şekilde yaralayıp bırakıp kaçmıştı. Evde yaşanan arbedeyi duyan komşular da hemen polise haber vermişti. Durumu haber alan Serkan, Eylül’e de bu haberi anlatmıştı.

Öte yanda Selin de Güney’in miras payını almak adına dava açtığını öğrendiğinde bunun için Songül’ü suçlamıştı. Oysa Songül’ün olan bitenden hiçbir haberi yoktu. Bunun üzerine Songül ile Güney büyük bir kavga etmişti.

Haberin Devamı

Zehra ise bebeğini aldırmaya karar vermişti. Fakat Sadullah, buna engel olabilmek adına onun istediği her şeyi yapacaktı.

Tüm bunlar olurken Mesude de çok acil bir şekilde ameliyata alınmıştı. Başta Eylül olmak üzere herkes hastanede üzgün ve gergin bir şekilde bekliyordu. Ancak sonrasında Mesude’nin durumu çok daha ağırlaştı ve hayatını kaybetti. Eylül çok acı bir şekilde annesini kaybetmişti.