Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Atv ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler 58. bölümde adını reytinglere yazdırabilir. Dün akşam ekrana gelen Kırgın Çiçekler 58. bölümde Eylül intihar'ın eşiğine geldi. Öte yandan Songül'ün babasına olan nefreti bir anl olsun azalmıyor. Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak yer alıyor. Kırgın Çiçekler 58. son bölümde Eylül yaşadığı kötü günlerin ardından intihar'ın eşüğine geliyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Songül’ün babası ölecek mi?

Kader kardeşinin yetimhaneye verilmemesi için çırpınmaktadır. Songül geçmişin acısıyla babasıyla yüzleşmekten kaçınır. Sadullah kendini affettirmek için Songül'ün etrafında dolanırken Kemal ile tanışır. Kemal, Nazan korkusuyla can derdindedir. Hapisten çıkan Defne, okulda dışlanır. Nazan kızını tekrar kabul ettirmek için okulda balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 59. BÖLÜM FRAGMANI

Endonezya’da Kırgın Çiçekler rüzgarı esiyor!

Yayınlandığı günden itibaren, izleyiciyi ekrana bağlayan dram dizisi Kırgın Çiçekler, Nielsen tarafından yapılan araştırmaya göre Endonezya'nın ANTV kanalında, 20 – 29 yaş kadın izleyiciler tarafından "En Çok İzlenen" dizi oldu. Kırgın Çiçekler izleyiciyi her bölümde duygu yüklü sahnelerle etkileyerek ses getirmeyi başarıyor. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğitalp'in üstlendiği, dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat yer alıyor.

Haberin Devamı