Gazete Vatan Logo
Magazin Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler nefes kesen 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanında Songül ölecek mi? Cemreyi bekleyen büyük şok ne? Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Kırgın Çiçekler 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Dram yüklü senaryosu her hafta reytingleri alt üst eden Kırgın Çiçekler 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide heyecan dorukta. Otobüs kazasından sonra zor günler geçiren kızları yine kötü sürprizler bekliyor:

Eylül, kardeşinin Kemal'i zehirlediğini öğrenirken; Cemre öğrendiği gerçekle sarsılacak. Başrollerini; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü heyecan yüklü sahneleriyle 30 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de!

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM ÖZETİ

Toprak kazada çocukları koruyamadığı için suçluluk duymaktadır. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girer. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresizdir. Kolejde sınav haftası başlamasına rağmen kazada yaşadıkları yüzünden herkes adapte olmakta zorlanır. Sınav stresi yaşayan Kader umutsuzdur.
Meral ise kendini kurtarmak için gizli bir plan yapar. Meral'in izini bulan Seher, Neriman'ın karşısına çıkar. Doğum günü olan Büşra, Eylül eve gelmeyince Kemal'i suçlar. Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor bir duruma düşürür...

Haberin Devamı