Gazete Vatan Logo
Magazin Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle

Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle

Atv ekranlarının heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nefesler tutulacak. Okul gezisi sırasında geçirdikleri kaza sonucunda Songül ölüm kalım mücadelesi veriyor. Peki Songül yaşayacak mı? Kırgın Çiçekler heyecan dolu yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanıyla çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Kadrosunda; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler 22. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Eylül ve Songül kazada yaralanıyor. Ölümcül kaza sonrasında neler yaşanacak? Songül ölecek mi? Kırgın Çiçekler yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Atv'de!

KIRGIN ÇİÇEKLER 22. BÖLÜM ÖZETİ

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...
Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.
SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Banu tarafından terk edilen Kader, kızların desteğiyle kendini toplamaya çalışır. Hayata tekrar tutunmak istese de içindeki acıyla baş edemez ve kimseye haber vermeden gizlice yurttan kaçar.
Arkadaşlarının yokluğunu fark eden kızlar, Feride ve Toprak ile beraber her yerde Kader'i aramaya başlar. Gökhan, ansızın aciz bir halde hasta olduğunu söyleyerek eve gelen Necmi ile tekrar bir arada yaşamak zorunda kalır.
Mesude bebeğine baktıracak kimseyi bulamayınca Eylül'ü arar. Kemal'in evde olmayacağını söyleyerek gündüz bebeğe bakması için Eylül'ü eve çağırır. İstemeyerek de olsa kabul eden Eylül eve gittiğinde Kemal'in tuzağına düşer.
Burak'ın tekrar okula dönüşü ise sınıfta şok etkisi yaratır. Herkes tarafından nefretle karşılanan Burak intikam planları kurmaya başlar...

Haberin Devamı