Gazete Vatan Logo
Magazin Kırgın Çiçekler 11.bölüm fragmanında Serkan kaçırılıyor-izle

Kırgın Çiçekler 11.bölüm fragmanında Serkan kaçırılıyor-izle

7 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek Kırgın Çiçekler 11.bölüm fragmanı yayınladı. Nefes kesen bölümlerine devam eden Kırgın Çiçekler 11.bölüm fragmanındaki kaçırılma sahnesi herkesi ekledi.Kırgın Çiçekler 11.bölüm fragmanı detayları haberimizde.

Kırgın Çiçekler 11.bölüm fragmanında Serkan kaçırılıyor-izle

Kırgın Çiçekler 11.bölümde neler yaşanacak?

Kırgın Çiçekler de işler tam anlamıyla sarpa sarar. Kemal çıldırmış gibidir. Eylül'e ulaşabilmek için Kader'i sıkıştıran Kemal Kader'e zarar verecek mi? Yoksa Kader'in gizli annesi bu zor zamanında ona yardım edecek mi? Sizce Kader'in annesi kim? Hemen tüyo verelim Kader'in annesi çok yakından tanıdığımız bir karakter.

Serkan ise Eylül'ün aşkı ile yanarken şimdi de Cemre ile uğraşmak zorunda kalmıştır. Cemre'nin Serkan'a olan aşkını Eylül'e söylemesi ile Eylül ve Serkan arasında başlamak üzere olan ilişki rafa kalkar.

Eylül ise bir yandan Kemal ve annesi Masede'ye karşı savaş verirken, Serkan'ın kardeşi Defne'nin de üzerine üzerine gelmesi ile şartelleri atar.

Songül ise sonunda kendisini çok seven bir aile ve sevgili bulabilmiş midir? Songül her şeyi geride bırakıp yurttan ayrılacak mıdır?

Songül Güney'e aşık olacak mıdır? Yorumlarınızı bekliyoruz

Serkan'ı kim kaçırdı? Serkan kurtulabilecek mi?

KIRGIN ÇİÇEKLER 11.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kırgın Çiçekler son bölümde ne olmuştu?

Haberin Devamı

Kader'i annesinin evinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Annesinin onu terk etme sebebi hayatına yeni bir sır ekler. Olayların içinden çıkamayan Serkan, her şeyi geride bırakıp kaçma planları yaparak Eylül'ü ikna etmeye çalışır. Feride ve Toprak çok farklı iki kişi olduklarını anlar ve ilişkilerinde zorlu bir uyum sürecine girerler. Cemre anne ve babasının mezarını yaptırmak için para bulmak zorundadır. Kızlar da ona yardım ederken, olaydan haberi olan Defne planlarını bozmak için elinden geleni yapacaktır.