Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 105. yeni bölümde kızlar tehlikede!

Kırgın Çiçekler 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Kırgın Çiçekler dizisinde kızlar yine bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Kırgın Çiçekler 105. yeni bölümde kızlar tehlikede!

Kırgın Çiçekler 105. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Sevilen dizi Kırgın Çiçekler izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Songül bebeği ile ilgili hayaller kurarken, Cemre ve Meral tehlikenin eşiğine geliyor. İşte Kırgın Çiçekler fragmanı...

KIRGIN ÇİÇEKLER 105. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ali, Cemre ve Meral'i kurtarmak için zor bir karar vermek zorundadır. Şeref kızları kurtarmak istiyorsa kendisini feda etmesini istemektedir. Nazan'ın planıyla Tuna'nın bir süre kızlarda kalacak olması, erkekler cephesinin hiç hoşuna gitmez. Serkan ve Cemre'nin arası açılır. Kader, Tuna'yı görünce yıldırım aşkına tutulur. Ejder ve Nazan'ın yakınlaşması Macide'yi rahatsız eder. Neriman, Nazan'dan intikam almak için büyük bir fırsat yakalar. Nazan kapısına gelen sürpriz bir misafirle şok olur.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali çetenin elemanlarından kurtulmak için Eylül'den kendisini vurmasını ister. Şoka giren Eylül ne yapacağını bilemez. Kızlar, Eylül'e ulaşamayınca panik olurlar. Gece yarısı Nazan'ın evinden çıkan Ejder'i gören Zehra, ikilinin adını çıkarır. Nazan, Serkan ve Cemre'yi ayırması için Tuna'ya baskı yapar. Kızlar, Neriman'ın apartmanında yeni hayatlarına başlarlar. Ali'nin çeteyi çökertmek için yaptığı son hamlede kızlar büyük tehlike altında kalır.

Haberin Devamı