Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiraz Mevsimi 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kiraz Mevsimi 48 bölümüyle ekranlara geliyor. Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümünde neler yaşanacak Kiraz Mevsimi 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..

Fox Tv'nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Kiraz Mevsimi 48.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümünde Ayaz ve Öykü arasından neler yaşanacak! Yeni bölümde hangi gelişmeler yaşanacak! Kiraz Mevisimi 48.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kiraz Mevsimi son bölüm özeti

Öykü defilenin başarısının mutluluğu içerisindeyken Mete hastanede zor zamanlar geçirmektedir. Arkadaşlarına da Burcu’ya da durumunun haber verilmesini istemez. Ciddi bir ameliyata giren Mete’nin yanında sadece babası ve Işık vardır. Öykü, Ayaz, Sibel, Burcu ve Emre bir tatili hak ettiklerine karar verirler. Emre’nin köydeki sütkardeşinin düğünü tatillerini köyde geçirme kararı almalarına sebep olur. Ama bizimkileri orada da heyecanlı ve maceralı günler beklemektedir. Sütkardeşi gerçek aşkına kavuşturmak isteyen gençler bunu başarırlar. Ama onları bekleyen daha zorlu bir sınav vardır. Çünkü Sibel’in sancıları tutmuştur ve hastaneye yetişmeleri imkânsızdır.

Kiraz Mevisimi son bölüm izle

Öykü Acar
Özge Gürel
22 yaşındadır. Tekstil ve moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Annesi Meral ve 15 yaşındaki erkek kardeşi Cem’le birlikte yaşamaktadır. Babası, Öykü daha çok küçükken onları terketmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Annesi Meral, terzilik yaparak evi geçindirmeye çalışır. Öykü annesinden feyz alarak moda tasarımcısı olmaya karar vermiştir. En büyük hayali, örnek aldığı Önem Dinçer gibi başarılı bir modacı olmaktır. Bu uğurda çok çabalar. Hayat en büyük hayaline onu götürürken aynı zamanda büyük aşkıyla karşılaştırır. Önem Dinçer’in başarılı ve yakışıklı mimar oğlu Ayaz Dinçer…
Ayaz Dinçer
Serkan Çayoğlu
30 yaşındadır. Zeki, yakışıklı ve çapkındır. Annesi Önem Dinçer, çok ünlü bir modacıdır. Kendisi ise genç yaşında büyük başarılar elde etmiş bir mimardır. Yakın arkadaşı ve ortağı Mete ile, beraber kurdukları şirkette birlikte çalışırlar. Aşka inancı yoktur. Bu yüzden hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir çapkındır. Taki Öykü’yle hayatı kesişinceye dek… Mete’nin çocukluk arkadaşı Öykü’ye aşık olur.

Haberin Devamı