Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi 47.bölüm fragmanı yayınladı-izle

Kiraz Mevsimi 47.bölüm fragmanı yayınladı-izle

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kiraz Mevsimi 47 bölümüyle ekranlara geliyor. Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümünde n Kiraz Mevsimi 47.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Fox Tv'nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Kiraz Mevsimi 47.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümünde Ayaz ve Öykü arasından neler yaşanacak! Yeni bölümde hangi gelişmeler yaşanacak! Kiraz Mevisimi 47.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kiraz Mevsimi son bölüm özeti

Mete’ye zarar verdiğini düşünen Öykü’nün korktuğu başına gelmez. Mete geçici bir hafıza kaybına uğramıştır. Ayaz, Bülent’le konuşur. Mete ile ilgili bulduğu delilleri ortaya koyar. Bülent çok üzgündür ve hafızası yerine gelse bile Mete’nin artık kimseye zarar vermemesini sağlayacağına söz verir. Ayaz ve Öykü için kötü günler artık geride kalmıştır. Aynı şey Burcu için geçerli değildir. Mete’nin yaptıklarını öğrenen Burcu perişan olur. Öykü’nün defile günü için kurduğu hayaller, ardı ardına gerçekleşen talihsiz olaylarla gölgelenir. Elindeki bu önemli fırsatı kaçırma tehlikesi içindeki Öykü’ye en büyük yardım en eski dostundan gelir. Mete ise yapayalnız kalmıştır ve onu çok daha zor günler beklemektedir.

Haberin Devamı

Öykü Acar
Özge Gürel
22 yaşındadır. Tekstil ve moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Annesi Meral ve 15 yaşındaki erkek kardeşi Cem’le birlikte yaşamaktadır. Babası, Öykü daha çok küçükken onları terketmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Annesi Meral, terzilik yaparak evi geçindirmeye çalışır. Öykü annesinden feyz alarak moda tasarımcısı olmaya karar vermiştir. En büyük hayali, örnek aldığı Önem Dinçer gibi başarılı bir modacı olmaktır. Bu uğurda çok çabalar. Hayat en büyük hayaline onu götürürken aynı zamanda büyük aşkıyla karşılaştırır. Önem Dinçer’in başarılı ve yakışıklı mimar oğlu Ayaz Dinçer…
Ayaz Dinçer
Serkan Çayoğlu
30 yaşındadır. Zeki, yakışıklı ve çapkındır. Annesi Önem Dinçer, çok ünlü bir modacıdır. Kendisi ise genç yaşında büyük başarılar elde etmiş bir mimardır. Yakın arkadaşı ve ortağı Mete ile, beraber kurdukları şirkette birlikte çalışırlar. Aşka inancı yoktur. Bu yüzden hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir çapkındır. Taki Öykü’yle hayatı kesişinceye dek… Mete’nin çocukluk arkadaşı Öykü’ye aşık olur.

Haberin Devamı