Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsiminin yeni bölümünde neler yaşanacak. Kiraz Mevsimi yeni bölümü ile cumartesi akşamı seyircisiyle buluşacak. İşte ayrıntılar..

42. Bölüm Özeti

Ayaz, Mete’nin yaptığı şantaj nedeniyle iki arada kalır. Ya annesinin hapse düşmesine neden olacak, annesiyle beraber babasını ve Önem’le uyumlu çalışmaya başlayan Öykü’yü de mutsuz edecek; ya da Öykü’yü terk edecektir. Ayaz’ın seçim yapmakta zorlanması Öykü ile olan ilişkilerini olumsuz etkiler. Durumun farkında olmayan Öykü, Ayaz’ın soğuk ve mesafeli hallerinin anlamını çözemez. Ayaz öncelikle annesiyle konuşmak ister ama kendisini bekleyen tatsız sürprizden haberi yoktur. Herkesi hastane koridorlarında bir araya getiren bu olay; aynı zamanda insanların birbirleriyle hesaplaşmalarına da neden olur. Mete Şeyma’yı kendi çıkarları için kullanmayı ister. Bu durum Şeyma’nın canını sıkmaktadır. Öykü ne yapıp edip Ayaz’ın bir türlü söyleyemediği sıkıntısının ne olduğunu öğrenmek ister. Çabaları Öykü’nün hiç de olmasını istemeyeceği şeylerin gerçekleşmesine yol açar!

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı izle

Oyuncu Kadrosu

Öykü Acar
Özge Gürel
22 yaşındadır. Tekstil ve moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Annesi Meral ve 15 yaşındaki erkek kardeşi Cem’le birlikte yaşamaktadır. Babası, Öykü daha çok küçükken onları terketmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Annesi Meral, terzilik yaparak evi geçindirmeye çalışır. Öykü annesinden feyz alarak moda tasarımcısı olmaya karar vermiştir. En büyük hayali, örnek aldığı Önem Dinçer gibi başarılı bir modacı olmaktır. Bu uğurda çok çabalar. Hayat en büyük hayaline onu götürürken aynı zamanda büyük aşkıyla karşılaştırır. Önem Dinçer’in başarılı ve yakışıklı mimar oğlu Ayaz Dinçer
Ayaz Dinçer
Serkan Çayoğlu
30 yaşındadır. Zeki, yakışıklı ve çapkındır. Annesi Önem Dinçer, çok ünlü bir modacıdır. Kendisi ise genç yaşında büyük başarılar elde etmiş bir mimardır. Yakın arkadaşı ve ortağı Mete ile, beraber kurdukları şirkette birlikte çalışırlar. Aşka inancı yoktur. Bu yüzden hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir çapkındır. Taki Öykü’yle hayatı kesişinceye dek… Mete’nin çocukluk arkadaşı Öykü’ye aşık olur.
Mete Uyar
Dağhan Külegeç
31 yaşındadır. Yakışıklı ve başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkandır. Ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan gelenekçi bir yapıya sahiptir. Çocukluğu Öykü’yle aynı mahallede geçmiştir. Daha sonra babasının büyük bir başarısıyla maddi olarak rahatlayınca mahalleden taşınmışlardır. Annesini üç yıl evvel kaybetmiştir. Emekli babası Bülent ve kız kardeşi Burcu’yla birlikte yaşarlar. Ayaz, Mete’nin hem ortağı hem de en yakın arkadaşıdır. Eski mahallesinden Şeyma’ya aşık olur ve evlenmeye karar verir. Ancak Şeyma’nın geçmişi ile savaşmak zorunda kalacaktır. Şeyma’yla olan kültür farklılıkları nedeniyle ikili, zor sınavlardan geçerler

Haberin Devamı