Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi 25. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kiraz Mevsimi 25. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

FOX TV kanalında Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı ekranların büyük ilgiyle takip ettiği Kiraz Mevsimi 24. bölüm yayınlandı. Peki Kiraz Mevsimi 25. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte o ayrıntılar...

Kiraz Mevsimi son bölüm 13 Aralık cumartesi günü FOX TV kanalında ekrana geldi. Kiraz Mevsimi 25. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yerini alacaktır....

Öykü’nün hayatına girecek davetsiz misafir Öykü’nün hayatını nasıl etkiledi? Ayaz geçmişinde yaşadığı acıyı Öykü’nün önüne koyarak Öykü’nün gerçeklerle yüzleşmesini başarabildi mi?

Burcu bir yandan kendi ayakları üstünde duracağı yeni hayatıyla savaşırken bir yandan da arkadaşı Öykü’ye destek olmaya çalışır. Kurduğu bu yeni hayatta İlker ve Sibel Burcu’ya destek olacaktır. Şeyma ve ailesi arasında kalan Mete, babasının tepkisi karşısında şaşkın ve umutsuzdur.

Mete’nin kararı ne oldu?

Olcay, Öykü’nün şirkette yükselişini herkesin ona olan sevgisini kıskanır ve Şeyma’yı Öykü’ye karşı kullanmak ister. Öykü yıllar sonra karşılaştığı davetsiz misafire, kardeşi Cem’in duygusallığına yenilerek daha fazla karşı koyamayacaktır. Öykü ve Ayaz arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğuna inanan Burcu, Öykü’nün son hamlesiyle büsbütün şaşıracak. Ayaz, bu beklenmedik durum karşısında nasıl bir tepki verdi?

Haberin Devamı