Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 39. yeni bölümde sürpriz konuk! Kiralık Aşk bu akşam Star'da

Kiralık Aşk 39. yeni bölümde sürpriz konuk! Kiralık Aşk bu akşam Star'da

Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam Star Tv ekranlarında olacak. Sevilen dizide yine duygusal sahneler var. Ömer ve Defne arasındaki bağ her geçen gün daha da artıyor. Peki, Neriman ve Sude bu ilişkiyi bozmak için neler yapacak? Kiralık Aşk yeni bölüm detayları ve Kiralık Aşk son gelişmeleri haberimizden bulabilirsiniz.

Kiralık Aşk 39. yeni bölümde sürpriz konuk! Kiralık Aşk bu akşam Star'da

Kiralık Aşk heyecan verici yeni bölümleriyle devam ediyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 39. yeni bölümde neler olacak. Ömer ve Defne arasındaki duygusal anlar devam ediyor. İkili bu bölümde bir oyun oynuyor. İşte Kiralık aşk 39. yeni bölüm detayları...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 39. BÖLÜM ÖZETİ

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.

Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

Yayın Günü: 25 Mart Cuma

Yayın Saati: 20.00

KİRALIK ŞAK HAKKINDA

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Haberin Devamı

Oyuncular
Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan İyigünler
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ender Sakallı - Vedat
KİRALIK AŞK 38. BÖLÜM ÖZETİ
Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı.
Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak?
Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?
KİRALIK AŞK 37. BÖLÜM ÖZETİ
Nihayet oyun bitti! Parayı ödeyen Defne artık en çok istediği yerde. Ömer ve Defne birbirine hiç olmadığı kadar yakın.
Defne’lerin evinde şenlik var. Defne, anneannesi Türkan’a öyle bir müjde veriyor ki! Herkes şaşkın.
Ömer ve Sinan, Gallo'ya düşman oldular. Defne'nin Tranba'nın yanında çalıştığını öğrenen Ömer'in savaşı başladı. Defne, Passionis'e mi geçiyor? Peki Fikret Gallo ile beraber defile yapma şansı yakalayan Cherie’nin tarafında neler oluyor?
Yasemin’in, defilelerin vazgeçilmez ismi Koray’a teklifi ne olacak? Koriş bu teklifi kabul edecek mi? Defile nasıl sonuçlanacak?
ELÇİN SANGU KİMDİR?
Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir[5]), Türk oyuncu.
Çerkes asıllı olan Sangu,[ Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.
Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.2016 yılında Elidor şampuan reklamının yüzü olmuşdur.
BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?
Barış Arduç (d. 9 Ekim 1987, İsviçre)[1] Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusu.Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut'tur. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.
Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim Bayraktar karakterine hayat vermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin Atan karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.
14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandıran Arduç, şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer İplikçi karakteriyle başrol oynamaktadır. Barış Arduç 2015 yılında Derimod firmasının reklam yüzü oldu. Çekilen ilk reklam filmi Ekim ayında ekranlarda yerini aldı.[

Haberin Devamı