Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç'a kim rakip geliyor?

Star Tv ekranlarında yer alan dizi Kiralık Aşk, 2. yeni sezona hazırlanıyor. Hazırlıkları tam gaz devam eden Kiralık Aşk dizisi yeni sezonunda Barış Arduç'a rakip mi geliyor? Kiralık Aşk dizisi yeni sezon ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç'a kim rakip geliyor?

Ekranların beğenilen dizisi Kiralık Aşk 2. sezona hazırlanıyor. Kiralık Aşk dizisinin yeni sezonunda yakışıklı oyuncu Barış Anduç'a rakip geliyor. Romantik komedi dizisi Kiralık Aşk yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. 2. sezonu ile izleyicisi ile buluşacak olan Kiralık Aşk dizisinin işte bütün ayrıntıları...

Kiralık Aşk’ta Barış Arduç’a rakip geliyor

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın kadrosuna Müjde Uzman’dan sonra Seçkin Özdemir’de dahil oldu.

Geçen sene yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan Kiralık Aşk dizisi geçen Haziran ayında 1 yıllık ekran ömrüne ara verdi. Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerinde oynadığı romantik komedi dizisinin kadrosuna Eşikaya Dünyaya Hükümdar olmaz’dan ayrılan Müjde Uzman katılmıştı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Kiralık Aşk’a Seçkin Özdemir de dahil oldu. Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı “Kiralık Aşk” yeni sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

KİRALIK AŞK DİZİSİNİN YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Seçkin Özdemir kimdir?

Seçkin Özdemir (d. 25 Ağustos 1981 - İstanbul)
Radyo ve televizyon programcısı,oyuncu,dj ve sunucu.
Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Kocaeli’ye gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı.
Kariyeri
2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.
2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.
Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.
2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır. 2015 yılında başlayan ''Racon: Ailem İçin dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile rol almıştır. Dizi reyting düşüklüğü nedeniyle erken final vermiştir. 2015 yılının Kasım ayında Show Tv'de ilk teaserı yayınlanan Acı Aşk dizisiyle ekranlara geri dönmüştür. Dizi 13 Mart 2016'da 13.bölümde Final yaparak ekranlara veda etmiştir.
Televizyon Programları - Diziler
Yaban Gülü - 2008
Muhteşem Yüzyıl - Leo - 2012
Al Yazmalım - İlyas - 2011-2012
Bir Aşk Hikayesi - Korkut Ali - 2013-2014
Günahkar - Ali Yusuf Tan - 2014
Racon - Ailem İçin - Adnan Korhan - 2015
Acı Aşk - Bulut Ocak - 2015

Haberin Devamı