Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk dizisi bitiyor mu?

Kiralık Aşk dizisiyle ilgili önemli bir haber gündeme düştü. Habertürk'ün yayınladığı habere göre Kiralık Aşk final yapacak. Hayranlarını üzecek olan Kiralık Aşk haberiyle ilgili tüm gelişmeler yazımızda...

Kiralık Aşk dizisi bitiyor mu?

Uzun zamandır ilgiyle izlenen Kiralık Aşk'tan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Habertürk'ün yapmış olduğu habere göre Kiralık Aşk yakın bir zaman diliminde ekranlara veda edecek. Kiralık Aşk final haberiyle ilgili detaylar yazımızın devamında yer alıyor.

Elçin Sangu ve Barış Arduç’u yıldızlaştıran sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın yeni yılda final yaparak biteceği iddia edildi.

Geride bıraktığımız yılın Haziran ayında bir yaz dizisi olarak başlayan Kiralık Aşk, kısa sürede büyük bir beğeni kazandı. Başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya da başarılı bir kariyer kazandıran diziyle ilgili sürpriz bir karar verildi. Kiralık Aşk dizisinin ekibi, 27 Ocak’ta son kez sete çıkacak ve final sahnesini çekip bu maceraya nokta koyacak. Habertürk’teki habere göre, bu tarihten birkaç hafta sonra da dizi ekranlara veda edecek.

HT Magazin’den Mustafa Doğan’ın iddiasına göre Kiralık Aşk oyuncuları son kez 27 Ocak’ta sete çıkacak ve dizinin final sahnesini çekecek. Birkaç hafta sonra da Kiralık Aşk dizisi ekranlara veda edecek.

Haberin Devamı

İşte Mustafa Doğan’ın köşesinde yazdığı o iddialar:
Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya oyuncular liginde klasman atlatan ‘Kiralık Aşk’, son dönemin sürpriz işlerinden biriydi. Bu denli sevileceğini, bu kadar uzun soluklu olacağını eminim kimse beklemiyordu. Ama oldu. Ekibin kimyası tuttu, hikâye sevildi ve dizi bugünlere geldi. Hem de reytingin aslanın midesinde olduğu bir dönemde.
GÜZEL ŞEYLERİN BİR SONU VAR!
Tabii her güzel şeyin bir sonu var. Dizi, bu sezon reytinglerde umduğunu bulamayınca final kararı da kaçınılmaz oldu.
27 OCAK’TA FİNAL SAHNESİNİ ÇEKECEKLER
Ekip, 27 Ocak’ta son kez sete çıkacak ve final sahnesini çekip bu maceraya nokta koyacak. Bu tarihten birkaç hafta sonra da dizi ekranlara veda edecek. Diziler ligi de hayat gibi, tökezlemeye gelmiyor. Bir kere düştün mü hemen biletin kesiliyor!