Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kiralık Aşk 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kiralık Aşk yeni bölümünde heyecan dorukta. 7.bölüm fragmanını da yayınlayan Kiralık Aşk cuma akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazır. Peki Defne ve Ömer arasında neler yaşanacak? Kiralık Aşk 7.bölümünün detayları haberimizde.

Kiralık Aşk 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

6.bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk, 7.bölüm fragmanını izleyicisi ile buluşturdu. Defne ve Sinan'ın yakınlaşması Ömer'i kıskandırıyor. İşte yeni bölüm fragmanı..

KİRALIK AŞK 7.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kiralık Aşk 6.bölüm özeti

Bu hafta Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki? Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya başlıyor. Sinan’da Defne’nin bilekliğini görmek, Ömer’e hiç iyi gelmiyor.

Peki Neriman ne yapacak Ömer’in doğum günü için? Defne’yi ne türlü hazırlayacak, bu fırsatı nasıl değerlendirecek? Peki Yasemin neden istifa etmedi? Neriman’ı asıl çıldırtan bu. Yasemin, hiç beklenmedik bir gol atıyor Neriman’a… Kiralık Aşk’ta işler karışıyor da karışıyor.

Oyuncu Kadrosu

Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles

Haberin Devamı

Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.

Yapım: Ortaks Yapım

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Senaryo: Meriç Acemi