Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında romantik anlar!

Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında romantik anlar!

Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında Ömer ve Defne arasında romantik anlar yaşanıyor. Romantik sahnelerin bir an olsun eksik olmayacağı Kiralık Aşk 62. bölüm final fragmanında Ömer fenalaşıyor.

Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarında romantik anlar!

Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanlarıda Ömer ve Defne arasında yaşanan romantik anlara Ömer'in fenalaşması nokta koyuyor. Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor.

Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Müjde Uzman Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen'in yer aldığı Kiralık Aşk Cuma akşamları izleyici ile buluşuyor. Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanları ile 25 Kasım Cuma saat 20:00'da ekrana geliyor.

KİRALIK AŞK 62. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK 62. BÖLÜM ÖZETİ

Pamir, bütün bildiklerini anlatmak için Türkan'a gidiyor. Defne ise Ömer'in kapısına kadar gitti. Şimdi neler olacak?

Diğer yandan Sinan, Seda’ya söz verdiği için Ömer'i ikna etmesi lazım.Ömer'i kim ikna edebilir? Herkesin aklına tek bir isim geliyor; Defne... Peki Defne, Ömer'i ikna edebilecek mi?

KİRALIK AŞK 62. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Lara rahatsızlanıyor. Seda'nın dünyası başına yıkılıyor. Kızına vakit ayıramadığını düşünen Seda’nın ani ayrılık kararı ile Sinan ne yapacağını şaşırıyor.

Haberin Devamı

Ömer ve Defne birlikte bir ev partisi yapmaya karar veriyorlar. Birlikte market alışverişine çıkıp, dostlarını ağırlamak için yemek yapacaklar. Her şeyin çok güzel gittiği bu partide, Ömer'in başına kimsenin beklemediği bir şey geliyor.

Yayın Günü: 25 Kasım Cuma

Yayın Saati: 20.00