Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında Ömer ve Pamir arasındaki mücadele nasıl sonuçlanacak?

Çok sevilerek izlenen Romantik komedi dizilerinden Kiralık Aşk'ta Ömer ve Pamir arasında Defne için kıyasıya bir mücadele başlıyor. Kiralık Aşk'ta kazanan kim olacak? Defne ile Ömer tekrar bir araya gelecek mi? Kiralık Aşk 56. bölümüyle bu akşam Star TV'de!

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında Ömer ve Pamir arasındaki mücadele nasıl sonuçlanacak?

Kiralık Aşk yeni sezona bomba gibi başladı. Ömer'in bir sene sonra yurt dışından dönmesi Defne'nin hayatını alt üst ediyor. Bu sırada ortaya çıkan Pamir de Defne için Ömer ile tartışıyor. Ömer ile Pamir arasındaki bu gerginlik Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde son bulacak mı? Ömer kendisini Defne'ye affettirebilecek mi? Ayrıntılar Kiralık Aşk'ın 56. bölüm fragmanlarında...

Ortaks Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk dizisinin başrol oyunculuğunu Elçin Sangu ve Barış Arduç paylaşıyor. Kiralık aşk yeni bölümleriyle Cuma akşamları saat 20:00'de Star TV'de yayınlanıyor.

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM ÖZETİ

Sonunda Defne ve Ömer, baş başa! Defne geldi ve gördü. Ömer ve Ömer’in hayatındaki hiçbir şey bıraktığı gibi değil… Artık gizli bir şey kalmadı. Defne; değişen, kötü giden, iyi olmayan her şey için kendini suçluyor. Bu defa ibre Defne’de.

Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest ile geliyor ki; Ömer hem şaşkın hem mutlu. Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru armağanıyla hepimiz şaşkına dönüyoruz. Pamir masada restini çekti, artık Ömer’in açık açık üzerine oynuyor.

Haberin Devamı

Sinan’a gece yarısı gelen sürpriz telefon hepimizi hayrete düşürüyor. Bu defa Sinan Seda yakınlaşması görülmeye değer. Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın arzuları ilk kez kesişti. İlk viraj alınabilecek mi? Koray’ın sefer ki kurbanı Seda… Koray Seda’yı fena halde köşeye sıkıştırdı. Diğer yandan şirkette parti heyecanı yaşanıyor. Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargın kendiyle yine çok mutlu. Neriman planın ne durumda olduğunu partiye katılarak görme fırsatı yakalıyor. Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgenine yeni bir soluk getiriyor. Ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle aksiyon perdesi aralanıyor.

İso, dalgaları teker teker yardı. Ve şimdi kıyıya bir adım daha yakın. Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa bırakıyor. İso evden çıkarken yüreği daha ferah. Ayşegül’ün ise içini kaplayan sıkıntılar giderek büyüyor.

KİRALIK AŞK'IN 55. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
Kiralık Aşk son bölümünde Defne, son karşılaşmadan sonra Ömer'e içinde kalan her şeyi söyledi. Şimdi ise sıra Ömer'de... Ömer'in bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialı!
Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş kalmaya niyetli değil. Köşeye sıkışan Defne artık rolleri belirlemek zorunda.
Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömer'in imdadına can simidi Necmi yetişiyor. Bir de şirkette tadilat telaşı var. Tadilat tarihinde uzlaşma sağlanabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşatıyor.
Pamir rengini belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okuyor. Neriman'ın kumandası artık Pamir'de!
Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta. İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği... Dükkana gelen sürpriz misafir İso'yu heyecana boğuyor.
Defne'nin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çeviriyor. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendinde... Ömer ve Defne çıkmazında sizi ekrana kilitleyecek bu finali sakın kaçırmayın!
Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak? sorusu Kiralık Aşk son bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı