Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında neler olacak?

Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında neler olacak?

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Soluk soluğa takip edilen dizi Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı beklenmedik gelişmelere sahne olacak. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı...

Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında neler olacak?

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve doğal güzelliğiyle göz kamaştıran isim Elçin Sangu'nun rol aldığı dizi Kiralık Aşk reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen Kiralık Aşk dizisinin yapımcılığını Ortaks Yapım üstleniyor. Kiralık Aşk son yayınlanan 48. bölüm fragmanı ve ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM FRAGMANI

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.

Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor?

Kiralık Aşk, heyecan dolu 48. bölümü ile Cuma akşamı Star’da.

Yayın Günü: 27 Mayıs Cuma

Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer mektubu okudu mu?
Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek?
Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.
Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

Haberin Devamı