Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında Evlilik sürprizi!-izle

Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında Evlilik sürprizi!-izle

Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında evlilik sürprizi yaşanacak. Nefes kesecek olan Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanında Evlilik sürprizi!-izle

Star Tv'de ekrana gelen sevilen dizi Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen ilgiyle takip edilen dizi Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanında evlilik telaşı yaşanacak. Ekrana gelen her yeni bölüm fragmanı ile izleyenleri heyecanlandıran reyting rekorları kıran dizi Kiralık Aşk bu hafta yine büyüleyecek.

Ortaks Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Sinem Öztürk gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı 27 Mayıs Cuma saat 20:00'da Star Tv ekranında olacak.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer mektubu okudu mu?

Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek?

Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk, sürprizlerin ardı ardına patladığı 47. Bölümü ile Star ekranlarında.

BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?
Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.
Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.
Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.
BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?
Barış Arduç (d. 9 Ekim 1987, İsviçre) Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusu.
Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut'tur. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.
Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim Bayraktar karakterine hayat vermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin Atan karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.
14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandıran Arduç, şimdilerde ise star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer İplikçi karakteriyle başrol oynamaktadır. Barış Arduç 2015 yılında Derimod firmasının Reklam yüzü oldu. Çekilen ilk reklam filmi Ekim ayında ekranlarda yerini aldı.

Haberin Devamı