Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanında Ömer ve Defne aşkı hız kesmiyor!

Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanında Ömer ve Defne aşkı hız kesmiyor!

Kiralık Aşk 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanında Ömer ve Defne aşkı hız kesmeden devam ediyor. Nefes kesen sahnelerin yaşanacağı Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanında Ömer ve Defne aşkı hız kesmiyor!

Yapımcılığını Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel üstlendiği Ortaks yapım dizisi Kiralık Aşk 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı ile 6 Mayıs Cuma Saat 20:00'da STAR TV ekranında...

KİRALIK AŞK 45. BÖLÜM ÖZETİ

Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.

Fikret resmen gitti! Gidişi ile mağaza meselesi de muallakta kaldı.

Yasemin Passionis’e döndü. Artık Sinan’la hem iş arkadaşı hem de sevgililer. Ancak Yasemin ve İsmail tesadüfen karşılaşıyorlar. Bu sürpriz karşılaşma sonrası Sinan’ın tavrı ne olacak acaba? Sude ise Sinan’ın kendisine karşı umursamaz tavırlarından artık sıkılmış durumda. Tüm vaktini Deniz’le geçirmeye başlar. Bu ikili acaba neler yapacak?

Haberin Devamı

Defne ve Ömer bir türlü yalnız kalamıyorlar. Ömer sonunda çözümü buluyor ve Defne'yi kaçırıyor. Hem de çok manidar bir yere!...

Defne'yi hiç beklemediği yerden vuracak ve sırrı Ömer'in kapısına dayandıracak sürpriz ne?

Yayın Günü: 6 Mayıs Cuma

Yayın Saati: 20.00

Kiralık Aşk'tan 'Kansersiz Yaşam'a tam destek!
Kiralık Aşk, bu yılın en büyük sosyal sorumluluk projelerinin başında yer alan, Kansersiz Yaşam Derneği’nin yeniden yapılandırılacak Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi’ne destek vermeye devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl Barış Arduç ve Elçin Sangu başta olmak üzere tüm Kiralık Aşk ekibi, Kansersiz Yaşam Derneği’nin kanser hastası çocuklar için kurulmuş olan “Sporcu Melekler” ekibine katılarak sosyal medyadan destek çağrısında bulunmuşlardı. Barış Arduç, Dragon Kürek yarışlarında kansersiz yaşam için kürek çekmiş ve Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Hastanesi’nin yapımına katkı sağlamak için duyurularda yer almıştı.
Mesajlar 4381’e: “Kansersiz Yaşam”
Geçtiğimiz hafta da, dizide Koriş karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu, sosyal sorumluluk için büyük bir farkındalık yarattı; Şişli Etfal projesi için herkesi 4381’e “Kansersiz Yaşam” mesajı atmaya davet etti. Bu hafta Kiralık Aşk’ta Onur Büyüktopçu’ya, Kansersiz Yaşam Derneği projelerinde sık sık yer alan Barış Arduç da katılacak.

Haberin Devamı