Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 45.bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Kiralık Aşk 45.bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kiralık Aşk izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 45.bölüm fragmanı yayınlanan Kiralık Aşk'ta bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Kiralık Aşk 45.bölüm fragmanı...

Kiralık Aşk 45.bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Başrollerinde doğal güzelliğiyle göz kamaştıran Elçin Sangu ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un rol aldığı dizi Kiralık Aşk yoluna dolu dizgin devam ediyor. Beğeniyle izlenen dizi Kiralık Aşk'ın yönetmenliğini Barış Yöş üstleniyor. Kiralık Aşk Cuma akşamları saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

KİRALIK AŞK 45.BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.

KİRALIK AŞK 44.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?

Haberin Devamı

Yapım: Ortaks Yapım Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi