Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk tüm heyecanıyla devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizide neler olacak merak konusu. Peki, Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer ve Defne'nin arasına Deniz mi girecek? İşte Kiralık Aşk ile ilgili son gelişmeler...

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisin Kiralık Aşk izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve doğal güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk'ta bakalım bu hafta neler yaşanacak. Henüz yayınlanmayan 40.bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.

KİRALIK AŞK 39.BÖLÜM İZLE

Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

Yapımcılığını Ortaks Yapım Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel'in, yönetmenliğini Barış Yöş'ün, senaryosunu Meriç Acemi'nin üstlendiği aynı zamanda oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter, Hande Ağaoğlu, Melisa Giz Cengiz, Hikmet Körmükçü, Kerem Fırtına, Osman Akça, Onur Büyüktopçu, Sanem Yeles'in bulunduğu Kiralık Aşk cuma akşamı saat 20:00'de star tv ekranlarında...

Haberin Devamı

ELÇİN SANGU KİMDİR?
Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.
KİRALIK AŞK HAKKINDA
Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?
Oyuncular
Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
Ayberk Atilla - Sadri Usta
Melisa Şenolsun - Sude İplikçi
Devrim Yalçın - Deniz Tranba (konuk oyuncu)
Elifcan Ongurlar - Fikret Galo (konuk oyuncu)
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan Topal
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ragıp Gülen - Zübeyir Taşçalan
Selin Uzal - Derya
Simge Doğanlar - Ece
Leyla Lydia Tuğutlu - İz (diziden ayrıldı)
Özlem Gezgin - Nazlıcan (diziden ayrıldı)
Ender Sakallı - Vedat (diziden ayrıldı)

Haberin Devamı