Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanlarında Ömer'in kararı ne olacak!-izle

Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanlarında Ömer'in kararı ne olacak!-izle

Cuma akşamlarının rakipsiz dizisi Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanında Ömer zor durumda kalacak. Defne her zaman olduğu gibi Ömer'i avutacak. Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanında Ömer ve Defne'nin arası düzelecek. Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanlarında Ömer'in kararı ne olacak!-izle

KİRALIK AŞK 33. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer'in zor kararı!

Ömer şimdi hayatının kararını vermek zorunda! Passionis'i kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak?

Fakir kalma tehlikesi ile yüzleşen Koriş paniğe kapılıyor. Yasemin ise bambaşka zor bir kararın eşiğinde. Aşkı mı seçecek yoksa işi mi?

Aynı çatı altında kalan Ömer ve Defne'nin arasındaki kıvılcım ise git gide büyüyor.

Yayın Günü: 12 Şubat Cuma

Yayın Saati: 20.00

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer İplikçi'ye büyük şok!
Passionis'e geri dönen Ömer’i bekleyen önemli bir sürpriz var. Defne, acaba tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer’i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi?
Yasemin’in Passionis’le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir? Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek? Sude’nin Kiralık Aşk’la ilgili büyük planı ne? Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma Star’da.
Kiralık Aşk AB'de zirveyi kaptırmadı!
Kiralık Aşk, AB ve 20+ABC1’de birinciliğini sürdürdü.
Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” yayınlanan son bölümü ile bölümüyle AB ve 20+ABC1’de günün en çok izlenen yapımı oldu.
Kiralık Aşk; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,63 reyting ve yüzde 19,56 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 8,01 reyting ve yüzde 18,61 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Haberin Devamı